Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nevýrazný, nezajímavý a scénáristicky naprosto nenápaditý snímek. Skoro bych řekl, že nebýt hvězdného obsazení, tak jde tato mdlá a rutinní fušeřina rovnou na dvd. Ostatně ani ti herci zde nejsou obsazeni do rolí, co by jim dvakrát sedli. Timberlake překvapivě nestíhá a Affleck je coby ďábelský záporák místy až k smíchu. Aspoň, že na tu Gemmu Arterton se kouká čím dál lépe. Ani se mi nechce věřit, že to točil režisér výtečného Obhájce. ()

javak810i 

všechny recenze uživatele

Po přečtení prvních reakcí na čsfd jsem se trochu zhrozil. Trailer se mi moc líbil a tady koukám - "jen 56%?" Do kina jsem tedy šel s jistými obavami, které se ale naštěstí po několika minutách rozplynuly jako pára nad hrncem. Začátek je krátký, stručný a velmi rychle diváka "hodí do děje". Zbytek filmu je už o hlavní dvojici Timberlake - Affleck (+ sexy Gemma jako taková ozdůbka). I zde mě oba herci usvědčili v tom, že jim jde jejich řemeslo od ruky (a Justinovi nejspíš lépe, než zpěv). Předvést by se ale nemohli bez odpovídajícího scénáře, který sice není žádnou špičkou a má pár slabších míst, ale v celku působí kompletně a tak akorát "chytře" (žádný přehnaný mindfuck jako u "Now you see me"). Zbytek filmu už se potom táhne na zavedené vlně cool záběrů peněz, párty a "mafioso" intrik, což doplněno slušným soundtrackem působilo moc pěkně. Zaručeně nejlepší částí je ale poslední třetina. "In your face, Affleck. Užij si Batmana" :D. Za mě 4* ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné a nič také, čo by stálo za to pamätať si dlhšie ako hodinu. Klasická taškarica zo sveta gamblingu, alebo tiež o tom, ako precikať veľkého precikávača. Chcelo to len nejaký super nápad ohľadom finty. V tomto prípade to bolo veľmi šedivé, úplatky a úplatky... Slabší priemer. 55/100 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když se v jednom spektáklu sejdou dva ultimativní neherci, je to skutečný koncert. Něco, jako když pro sluchově postižené hrají hluchého Janáčka. Je fajn vědět, že budoucí Batman bude mít masku, která plně zastane jeho dokonalou mimiku, no a Džastýn, Džastýn ten měl raději zůstat u osahávání si pytlíku s mikrofónem v ruce za procítěného skřehotání "Bejbyájmisjůendlavjůforevr". I přes to ukrutně živočišné neherectví (Kdoví, proč jsem si vzpomněl na Gotta v Kurvahoši), se jedná o řemeslně dobře zvládnutou, tuctovou hovadinu, která, až na ty procítěné etudy ochotníků z Losích Andělic, nikterak neurazí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám ve zvyku při internetovém pokeru čumět svým virtuálním protihráčům do karet, ale přesto prohrávám, protože jsem líný naučit se pravidla. Takže já bych do Kostariky pro svých poctivě prohraných osm korun rozhodně neletěl. Richie se tam však vydal, mamonem se zaslepit nechal, obětním pitomcem se stal a pak rozehrál hru natolik originální, že kdybych ji už tolikrát neviděl, tak bych snad byl i spokojen. Takhle příběh pouze pomalu plynul tam, kam musel a já si, z pozice daňového poplatníka, nejsem zcela jist, jestli jsem viděl happy end nebo to dopadlo špatně. Jestli se do rána nerozhodnu, tak sám sebe hodím krokodýlům, ať má jejich smrt styl. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Přestože nikde ve filmu není zmíněno, kolik je hlavnímu hrdinovi let, v cestovním pase hlavní postavy Fursta Richieho (Justin Timberlake) si lze všimnout jeho datumu narození 27.12.1987. Na párty konference Midnight Black je v česky dabované verzi filmu řečeno, že se tato párty odehrává v roce 2003, tdíž by hlavnímu hrdinovi bylo pouhých 16 let. (Pavlínka9)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)

Reklama

Reklama