Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

togaf 

všechny recenze uživatele

Ve Hře na hraně je nejlepší Ben Affleck. Myslím, že tahle věta vystihuje dokonale zoufalost celého filmu. Poker se tu skoro nehraje, a když, tak je natočen "krouživou kamerou" - hráč sedí u monitoru (no jo to je teď cool, hrát online) a kamera mu kouží jako spatozář kolem hlavy. Justin Timberlake neumí hrát a už vůbec neumí zahrát mladého génia (sic!). Gemma Arterton byla taky divná, pihatá a hnědá a asexuální. Aspoň pro mě. Opravdu to mělo jen 91 minut? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck si rolu Ivana Blocka znamenite vychutnal. Ale ani Justin Timberlake nesklamal. Mám rád podobné nápadité filmové zápletky, ktoré sú v podstate postavené na skutočných situáciách, a ktoré sú inšpirované príbehmi existujúcich postáv. A podobné veci sa bohužiaľ naozaj stávajú. Pekný film, prepracovaný tak, že udrží pozornosť diváka až do samotného konca. Toto ja môžem. Pohodová záležitosť s nekompromisným Benom Affleckom a zvodnou Gemmou Arterton, i keď toho veľa neukázala. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Každému musí být jasné, že Runner Runner si nehraje na nic přehnaně originálního a servíruje nám pohodovou krimi jednohubku. Osobně mám Afflecka celkem rád a Timberlakea už docela taky, takže jsem s obsazením spokojený. Kostarika je svěží a originální místo pro natáčení snímku podobného ražení a filmu to neskutečně svědčí. No, co víc dodat. Film má 90 min a i když to místy drhne, jedná se vesměs o vyvážený neakční thriller. Celkem mě překvapilo,když jsem na konci titulků zjistil, že se na filmu podílel coby producent Leonardo DiCaprio, cameo ovšem bohužel nemá...70% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ano, stane se, že se u filmu nudím, ale v tomto případě se jednalo o extrém. Když opomenu 100x viděnou zápletku a unylé herce, kteří kolikrát ani nemají, co hrát, stejně musím žasnout nad až neuvěřitelně nekonzistentním scénářem, jenž působí, jako by si pan Koppelman a Levien zaznamenali všechny knižní/filmové scény týkající se daného tématu a složili z nich "zbrusu nový" film. Polovina scén je pro děj naprosto nepodstatná a tedy zbytečná, zvraty se nekonají a celé slavné finále mi bylo úplně ukradené. Co se hereckých výkonů týče (lze-li to tak vůbec nazvat), vede na celé čáře Ben Affleck, bohužel ani jeho bych neohodnotila vyšší známkou než trojkou (s mínusem). Doufám, že to už pro představu stačí... 1,5*. ()

wikked 

všechny recenze uživatele

Není mi jasné, jak tohle mohl napsat stejný člověk, který má na svědomí Rounders? V tomto filmu naprosto nic nefunguje - ploché nebo vyloženě zbytečné postavy, přímočarý a nezajímavý děj. Na to, že má film pouhých 90 minut je s podivem, že i tak působí zbytečně dlouze a zkratkovitě v situacích, kde by se naopak trochu detailnější přístup hodil. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)
  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Keď Ivan Block reže rybu na svojej lodi, má na ľavej ruke rukavicu. V ďalšom zábere, keď podáva Richiemu ruku, rukavica zmizla. (megajalec)

Reklama

Reklama