Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 2

Recenze (297)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, šmrncovní podívaná, jako stvořená pro podobně nudný podzimní dny. Cool v sympaťákovi Timberlakeovi, cool v precizní režii, cool v drsňáckých hláškách, který jdou překvapivě cool Affleckovi nečekaně hladce přes pysky. Přes (kachní) pysky Gemmy Arterton, chtělo by se navázat, ale ne, budu hodnej (čti cool). Jedinou slabinou - když pominu tu vtíravou ošklivku v roli vrchní koketky - se nakonec jeví bejt skutečnost, že se film na rozdíl od Richieho po žádný šikmý ploše ani zdaleka nepohybuje. Plyne si dost v rovině, bez highlightů i lowlightů. Snad jen ti temnější krokodýli a jeden Affleckův proslov (kterej jsme si ale užili už v traileru) by se dali vypíchnout. Jinak zkrátka taková jednohubka, co se rychle a ráda stráví, blah blah fuckin' blah, však to znáte ... --- "Look at the smile on his face." ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám ve zvyku při internetovém pokeru čumět svým virtuálním protihráčům do karet, ale přesto prohrávám, protože jsem líný naučit se pravidla. Takže já bych do Kostariky pro svých poctivě prohraných osm korun rozhodně neletěl. Richie se tam však vydal, mamonem se zaslepit nechal, obětním pitomcem se stal a pak rozehrál hru natolik originální, že kdybych ji už tolikrát neviděl, tak bych snad byl i spokojen. Takhle příběh pouze pomalu plynul tam, kam musel a já si, z pozice daňového poplatníka, nejsem zcela jist, jestli jsem viděl happy end nebo to dopadlo špatně. Jestli se do rána nerozhodnu, tak sám sebe hodím krokodýlům, ať má jejich smrt styl. ()

Reklama

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nabubrelá ukecaná prefiltrovaná žánrovka so žiarivo farebným digitálom, ktorý opíja rožkom a odvádza pozornosť od chabej inteligencie béčka, ktoré klesá ku dnu rýchlejšie ako deravá jachta v cene 2 $ Million dolárov. Nefunkčné vo všetkých ohľadoch, o kávičkárskom herectve hlavných predstaviteľov nehovoriac. Ďalší zbytočný film. 20% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Opálený Benjamin jako býložravý žralok on-line gamblingu a proti němu Justin, který je celou dobu vyjukaný, jako kdyby zrovna viděl prso Janet Jackson. To jsou hráči na tradiční ose diskomfort - holport - komfort - report v rejstříku trestů, na které samozřejmě nechybí bod slízat Quantum ropy z Gemmy Arterton. Šustění doláči v na povrchu nablýskaném velkosvětě, kterému scházelo lépe vykreslit postavy bez používání mouder z branže a trochu té důslednosti při plnění očekávaných žánrových parametrů. Konec je opravdu rozprávkový. Ve skutečnosti by fatální femme brala all-in a snaživý studentík z Princetonu opouštěl palubu soukromého tryskáče. Pochopitelně za letu.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nič prevratné a nič také, čo by stálo za to pamätať si dlhšie ako hodinu. Klasická taškarica zo sveta gamblingu, alebo tiež o tom, ako precikať veľkého precikávača. Chcelo to len nejaký super nápad ohľadom finty. V tomto prípade to bolo veľmi šedivé, úplatky a úplatky... Slabší priemer. 55/100 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach univerzity Princeton v americkom štáte New Jersey a na Karibskom ostrove Portoriko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama