Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr a Richard patří k těm, pro které je pevná pracovní doba noční můrou. Chtějí být pány svého času a nikomu se nepodřizovat. Petr si navíc chce splnit svůj sen a stát se velkým hudebním skladatelem. Okovy běžného zaměstnání je oba děsí. Jenže peníze jsou nutnost a nějak se vydělávat musí. Co třeba obchod se lží? Problémy nastanou, když se lží přestanou jen obchodovat a začnou s ní žít i v soukromí. Oba si uvědomují, že se jim situace vymyká z rukou a že je potřeba něco udělat. Snad je láska silnější než lež... Ale není nakonec láska tou největší lží v jejich životě? Kdo nakonec vystoupí z bludného kruhu? Petr, nebo Richard (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Jedinou hvězdu uděluji za námět, který nebyl špatný a kdyby ho dostal nějaký dobrý scénárista a natočil schopný režisér s "normálními" herci, pak by to mohl být vtipný film. To vše tady však chybí. Je to obrovská, amatérská nuda o různých malých a větších podvodníčcích. Že si ten Magnusek nedá pokoj. Jen mě zaráží to, jak je možné, že se mu vždycky podaří získat peníze od sponzorů na další a další propadák. Lepší, než "Jedlíci" nebo "Školní výlet", ale stále trapárna, jako hrom!!! ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pak že mimozemšťani neexistují. Existují a dokonce už navštívili Zemi a natočili tady film, jak si představují mezilidské vztahy. Upřímně, po jeho zhlédnutí se mi dostavuje pocit, že invaze už začala, že k nám určitě nepřicházejí s dobrými úmysly, že tenhle film má být jen malou ochutnávkou toho, jaká nezměrná utrpení nás ještě čekají. Jinak abych byl spravedlivý, pár věcí člověka v díle potěší: Klaus pověšený na zdi za mřížemi, Goldflamův malíř, který místo krajinek začíná malovat akty, a to podle pěkného živého vzoru. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Hóóódně dlouho jsem neviděl film kterej by u mě balancoval na hranici mezi jednou hvězdou a odpadem. Vypadá to jako kdyby jste si na dovolený natočily záběry, a pak je bez jakýhokoliv smyslu splácali v jeden film. O hereckých výkonech radši pomlčet. Oni vlastně ani hrát líp nemůžou, protože se tu objevují jen samý špatní herci, a nebo spíš neherci. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že hodnotím TV premiéru až po přečtení patrikusova příspěvku. Myslím, že film není vůbec špatný a se zúčastněnými a zejména pak s Patrikem Ulrichem, který je evidentně duší filmu, docela soucítím... Jen tedy moc nechápu (nevím, jak se to normálně dělá), to ten film nikdo v té televizi nezkoukne a nezkontroluje předtím, než jej pustí "naostro"? Přijde mi to i jako šlendrián TV Barrandov. ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Tohle je nejhorší film z dílny Magnusfilmu. Pro všechny kritiky pana Magnuska. Scénář dělal Patrik Ulrich a režii Petr Šícha, známý filmový a tv režisér Scénář má nápad, ale má mizerné dialogy a je koukatelný vlastně jen díky hercům, kteří ten špatný scénář se snažili nějak zahrát. A ono se na to díky tomu dalo dívat. Hlavně díky Goldflamovi, Trávníčkovi, Magnuskovi a Hapkovi. Jednu ze svých posledních rolí si tu zahrál i Michal Pavlata. Sice film je natočen televizně, ale v nouzi nejvyšší se na to dívat dá.2* ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Děj se odehrává hlavně v Pardubicích a ve Vysokém Mýtě, tedy v místech, které scenárista Patrik Ulrich podle svých slov velmi dobře zná. První klapka padla 8. 8. dopoledne v Sakařově ulici při natáčení scény s pošťákem. Štáb rovněž zavítal na zámek Choltice, do Chrudimi nebo Heřmanova Městce. [Zdroj: denik.cz, ceskenoviny.cz] (hippyman)

Reklama

Reklama