Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Já mám tu jackassáckou bandu rád. Člověk potřebuje jako sůl tu a tam se na dvě hodiny zřeknout dobrých mravů, klesnout svým léty pilovaným vkusem na to nejhlubší dno a vzápětí se dávit smíchy nad zábavou tak pokleslou, že ho ještě týden pronásleduje mučivý stud nad stupněm vlastní dekadence. Ovšem Bad Grandpa je jiné kafe. Chlapci se rozhodli vehnat své epizodní skopičiny do jakéhosi příběhové rámce, ale výsledek je bolestivě nefunkční sranec. Samozřejmě několik scének zajiskří vtipem, ale ona snaha udělat z toho regulérní film s regulérní příběhovou linií a regulérními hereckými výkony se rovná snaze uplácat bábovičku z řídké ranní stolice Davea Englanda. K tomu všemu se ta drhnoucí příběhová linie neštítí srdceryvného hovnaření, za které by se nemusel stydět kdejaký německý hnůj od Rosamunde Pilcher. ()

eisha3 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěla víc Irvinga Zismana, protože je prostě dobrej. Celovečerní film, no... to zas být nemuselo, ale dobře. Ne že bych se nebavila, já se u Jackass bavím vždycky (ač to vlastně není Jackass). Po dvou měsících od zhlédnutí si ale skoro vůbec nic nepamatuju, na tom něco bude (ne jen to, že mám obecně dost špatnou paměť). I přesto jsem tehdy dala čtyři hvězdičky, to měnit nebudu (alespoň dokud to znovu neuvidím). ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Občas som sa na tomto omyle prírody aj zasmial, najmä pri scéne kde mu visel vercajch zo slipov alebo keď sa vykládil na stenu v reštike. Dosť ma hnevá, že tvorcovia vysúvajú do takejto zlátaniny aj dej, ktorý bol príliš základný a vôbec nie zaujímavý. Malý chlapec ma dosť často vynervoval, no pri závere kde sa predvádzal ako little miss ma proste odrovnal. Taká suchá americká až rodinná blbosť pre tých, čo majú radi polomŕtvu zábavu. Ja uprednostňujem niečo, čo nie je len nonstop trápne a zábavné možno len tak v Dysneylande. Vtipné asi tak 10-15 minút. 55% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Má to svoje silné momenty(Moby Dick), odkaz na LIttle Miss Sunshine. Ale inak je väčšina vtipov značne nedotiahnutá. Nekoná sa druhý Borat aj keď to asi nebolo úmyslom tvorcov. Je to zábavné. Knoxville ako obvykle nemá problém z ničím, ale oproti ostatným dielom Jackass je tento predsa len slabší. Za stratu času to nepovažujem, poteší aj výskyt Zlatým Glóbom oceneného Spike Jonzea, ale okrem vyššie spomínaných vecí, to nemá veľmi čo ponúknuť. Možno práve preto, lebo sa vtipy robili na líniu príbehu, a nefungovali ako samostatné skeče k nasraniu ľudí, alebo k nebezpečným kúskom. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dojde také na kvantum vyloženě pitomých scének, je nejnovější Knoxvilleův film spíše přehlídkou překvapivě fungujícího trapného humoru a těžkotonážních taškařic. U mnoha scének jsem solidně potrápil bránici, jindy se zase podivoval nad tím, kolik hloupých tlustoprdů dnes Ameriku obývá. Johnny z lidí blázny dělat nemusí, pokud jimi již jsou. Hovádka z MTV to navíc celé pojali jako celkem dramatický příběh, takže se to opovažte nějakým omylem pustit svým prarodičům - to by bylo infarktů! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Ide o prvý film, na ktorého scenári sa podieľali aj scenáristi, ktorí nie sú súčasťou "Jackass" tímu. Fax Bahr a Adam Small však už predtým sparodovali "Jackass" v seriáli MADtv. (m.a.t.o.)
  • V 63. minúte môžete vidieť, ako vchádzajú do mesta Knoxville v štáte Tennessee, kde sa hlavný hrdina Johnny Knoxville narodil. Zaujímavý je aj rok založenia mesta Knoxville - 1791. Johnny Knoxville sa narodil v roku 1971. (zetpi)
  • Hlavný predstaviteľ Johnny Knoxville trávil každé ráno 4 hodiny v maskérni, aby bol pripravený premeniť sa na hrdinu filmu, dôchodcu Irvinga Zissmana. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama