Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pár desítek let později v budoucnosti se William a Mia vydají na nebezpečnou misi do Glades, kde objeví něco znepokojivého a nebezpečného. (Netflix)

Recenze (4)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashbacky jsem nikdy nemusel, flashforwardy jsem si v téhle sérii taky neoblíbil, ale je vidět, že jakmile se jim věnují víc (celý díl bez dvou scén), celkem to šlo. A Mia je fakt kus! ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flash forwardy jsou největší zlo a průšvih téhle série. A když se na ně zaměří celá epizoda v kombinaci s příběhovou linkou Felicity, tak to pomalu ani nemá smysl komentovat. Chvílemi mi bylo herců skoro líto, jaké hovadiny musí recitovat a v jak zoufale laciném prostředí hrát a to líčení/make-up pro "zestárnutí"? To snad i někde v ochotnickém divadle by si dali více záležet a docílili realističtějšího efektu. Na druhou stranu ono to jejich herectví z velké míry vlastně taky stojí za starou bačkoru, takže se to nějak vzájemně doplňuje. Je smutné, kam za sedm sezón tenhle seriál klesnul. ()

Reklama

FandaF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tvůrci" si opět pořádně šlehli, ale tentokrát to je nějaká jiná sračka než obvykle... Aneb, když celý díl utopíš ve flashforwardu plném hovadin. Např. když si sotva 50 kilová holčička podává 100 kilové chlapy, v totálně střeženém podzemí budovy (kde i ti největší hackovací experti se dostanou jen díky ukradené DNA) se zničeho nic vyskytnou 3 "ochránci" (zrovna počítačoví analfabeti) - doslova spadnou ze stropu, atd. Celý díl prostě další úlet. Mozek před sledováním raději spláchněte. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama