Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yoo Bangovi chýba vysokoškolské vzdelanie a naviac je nevedomky zapletený do nebezpečnej hry firemnej špionáže. Tento bystrý chlapík však dokáže, že nie je naivný blázon. Keď sa vysokopostavení manažéri skupiny Chunha snažia zvaliť vinu za vraždu na neho, bystrý Yoo Bang dokazuje, že priemerný, tvrdo pracujúci muž dokáže poraziť bezohľadné vedenie v ich vlastnej hre... (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Úplně nejlepší byla hlavní čtveřice! Jejich scény byly skvělé a některé i dost zábavné! Ale jinak obsahově to bylo půl na půl, určitě části byly zajímavé, bavily mě a někdy i dost překvapující a originální, ale pak byly části, u kterých jsem se vyloženě nudila a nejraději bych je přeskočila, a někdy ta omáčka kolem nudila. Hodně jsem zvažovala, jak bych měla hodnotit, protože příběhově bych to označila spíše za průměr, ale čtyřka byla opravdu hodně dobrá a jim bych tu jednu hvězdičku klidně přidala. Takže … ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Je pro mě těžké hodnotit. Za 22 epizod se toho odehrálo tolik. Některé části děje byly vtipné a úžasné, jiné stupidní a těžko uvěřitelné. Z hlavní čtveřice hrdinů jen těžko můžete mít někoho rád. Yoo Bang je napřed totální idiot, loser, který ukradne patent někomu jinému a založí si firmu a nějak ze dne na den se z něho stane geniální stratég (s občasnými výpadky logického uvažování). Yeo Chi je drzá a rozmazlená, postupně se napraví. Ale protože je to žena, nikdy nedojde v dramatu uznání a vždy bude jen Yoo Bangovou družkou. Wo Hee si vezme muže, který se ji pokusil zabít (mimochodem on kvůli ní také málem umřel). Navíc je velmi materiálně založená a těží ze svého vzhledu. Vždycky je to ona, která najde rozhodující důkazy, ale z nějakých důvodů se nezachová správně a své objevy si do poslední chvíle nechá pro sebe. Hang Woo je jakýsi antihrdina. Za celý seriál spáchal tolik nezákonných přestupků, ale nebyl potrestán. Jako idiot se honí za pomstou, navíc je sobecký a sebestředný, Wo Hee je pro něj spíš než rovnocennou partnerkou služka. Ano, v tomto dramatu chybí jedna zásadní věc: reakce. Všichni spáchali hromadu trestných činů, kradli, lhali, falšovali důkazy, prováděli průmyslovou špionáž a podváděli, ale nikdo nebyl potrestán, ani ho nepostihl žádný následek jeho činu. Všechno se přikrylo a ututlalo. Proto musím s hvězdičkou dolů. ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama