Reklama

Reklama

VOD (1)

Newyorský policista a jeho manželka kadeřnice se na dlouho očekávané cestě do Evropy neobratně snaží vyřešit nepochopitelnou vraždu na palubě miliardářské jachty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (385)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jediným plusom novej Sandlerovky je to, že sa vyvaruje nechutných vtipov. Hm, ona sa vlastne vyvaruje akýchkoľvek vtipov. Znudený pár sa po rokoch vydá na dovolenku a zažijú extrémne nudné dobrodružstvo behom ktorého sú podozriví z vraždy a musia dokázať svoju nevinu. Ale je to totálna nuda. Žiadnych pokusov o vtipy som si nevšimol. Celý čas tam len niečo neustále kecajú a popritom sa striedajú lokácie. Dokonca aj Dany Boon je totálne nevtipný a znudený. To už je čo povedať. Výsledkom je totálna strata času. Sandler už nemá čo ponúknuť. 3/10. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Nefungující jako komedie, nefungující jako detektivka a už vůbec nefungující jako parodie na detektivky. Vždy boží Jennifer Aniston to táhne nahoru co to jde, Adam Sandler mě ale štval jako nikdy předtím. Celkem pobavil John Kani, po dlouhý době opět dorazil Terrence Stamp a Luke Evans je sympaťák. Moc zbylejch kladů ale nenacházím a Netflix dodává další podprůměrný snímek, který má štěstí v tom, že šel rovnou na streamovací službu, protože by v normální distribuci snad normálně neměl šanci uspět. Sandlerovy komedie mě dřív vždy zvládli alespoň trochu pobavit, od přechodu na Netflix už to ale zárukou není a chybí mi starý Sandler, který mě dokázal bavit nejen v animované HotelTransylvániovské podobě.... ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Šablonovitý tah na branku spokojený s vlastní průměrností a sázící na potvrzenou chemii Jennifer a Adama z Just Go With It. Je to vlastně scenáristicky celé dost líné a ne nějak moc vtipné, ač se oba dva hlavní herci snaží, jak jen můžou. Totožné obsazení úspěch nezaručuje. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlé, jak první ohlasy od diváků Netflixu naznačovaly. Sandler sice hraje šíleně nesympatickou postavu, božská Jennifer ale zachraňuje hodně a kvitovala jsem obsazení jak Evanse, tak například Gemmy Arterton (kde byla ta holka tak dlouho schovaná?). Jinak se pochopitelně jedná o jednohubku na jedno zhlédnutí, která kromě slušných herců a inspirace klasickými detektivkami nemá moc co nabídnout. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Dva vidláci se dostanou mezi bohaté snoby, z čehož vzniká spousta jakoby vtipných momentů, povětšinou má ale člověk tendenci se za moudra, která herci vypouštějí z úst, spíše stydět. Přesto musím uznat, že zatímco Jenifer byla ve své vidlácké formě do jisté míry šaramantní, při sledování Sandlerovy postavy jsem trpěla (což ale nedávám za vinu herci).Každopádně, film splnil svůj účel pro chvíli, kdy jsem potřebovala zaměstnat mozek a zároveň vypnout myšlenky. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (13)

  • Istý čas bola s hlavnou rolou spájaná Charlize Theron, nakoniec však zostala len pri produkcii. (Astonko)
  • V pozadí filmu se odehrává Velká cena Monaka 2018, kterou ve filmu vyhrál vůz McLaren Fernanda Alonsa. Ve skutečnosti ji vyhrál Daniel Ricciardo s týmem Red Bull Racing. (Zix.)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix nabídne obsah zdarma

Netflix nabídne obsah zdarma

01.09.2020

Dva papežové, V pasti, první epizoda Stranger Things nebo komedie Vražda na jachtě – tyto a dalších několik titulů budou čerstvě na Netflixu dostupné všem lidem bez ohledu na to, jestli platí… (více)

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

Akční thriller Vyproštění dostane dvojku

06.05.2020

Netflix si oficiálně objednal pokračování k akčnímu thrilleru Vyproštění s Chrisem Hemsworthem (Thor: Ragnarok) v hlavní roli. Snímek předstihl ve sledovanosti všechny nejzásadnější snímky… (více)

Sandler prodloužil s Netflixem

Sandler prodloužil s Netflixem

01.02.2020

2 miliardy hodin. Tolik času lidé strávili s filmy Adama Sandlera na Netflixu od premiéry The Ridiculous 6. Nejpopulárnějším z jeho snímků na streamovací službě byla jednoznačně komedie Murder… (více)

Reklama

Reklama