Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie nikdy nebyly můj šálek kafe, Louis de Funés taky není nejoblíbenější komik, ale četníci jsou klasika. Chtěl bych vidět četníky v původním znění, protože si myslím, že "Pan Dabér" Filipovský povyšuje tento film ještě o třídu výš. Chtěl sem dát 3*, ale i kvůli dabingu a prvosti v sérii musím 4*. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Sice jako komedie mi to zrovna nepřipadá, protože jsem se zase tolik nenasmála jako u jiných dílů, ale to nic nemění na tom, že film je to prostě super! Francouzi ukazují, jak inteligentní filmy a humor umí dělat a Amíci by si z nich leckdy měli vzít příklad! Herectví Luise de Funése je legendární stejně jako dabing Františka Filipovského je božský! ()

Reklama

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší ze všech četníků, i když je miluju všechny včetně těch zatracovaných mimozemšťanů. Zběsilá série gagů, která má určitě lví podíl na mé neskonalé lásce k Azurovému pobřeží a Michelovi Galabru. A čím jsem starší, tím víc četníky miluju. Z tohoto dílu konkrétně četnické sny při siestě pod stromem a párty: "Rozchod oba dva! Zkrachovalý básníku i úspěšný alkoholiku!" Chlapec, který tak jel po Nicole asi tak po sto letech uváděl Pevnost Boyard:-) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Pri zrode ságy o žandárovi stojí nešťastie, ktoré sa začiatkom 60. rokov prihodilo scenáristovi Richardovi Balduccimu, keď mu ukradli z auta kameru a rozhodol sa podať sťažnosť na žandárstvo Saint-Tropez: „Bolo poludnie. Keď som prišiel, našiel som obkročmo sedieť žandára. S veľkými ťažkosťami vstal, aby prijal moju sťažnosť a vysvetlil mi, že toho zlodeja dobre pozná a že ho pred pár dňami skoro dolapil." Keď túto historku povedal de Funèsovi, ktorý bol vtedy ešte klavíristom v nočnom bare, ten okamžite zareagoval: "Natočíme o tom film." (Arsenal83)
  • V budove legendárnej žandárskej stanice bola do roku 2013 skutočná policajná stanica. Od roku 2016 tu sídli Musée de la Gendarmerie et du Cinéma. Na prízemí je expozícia venovaná herečke Brigitte Bardot a celé poschodie patrí žandárom - sú tam uniformy, autá, motorky, plagáty, makety domácností jednotlivých členov žandárskej komunity aj symbol múzea, socha strážmajstra Cruchota (Louis de Funès) v životnej veľkosti. (krasomama)
  • Za prvý diel dostal De Funès honorár 90 000 frankov (na porovnanie v štvrtom diele zobral už 2,5 milióna). (Arsenal83)

Reklama

Reklama