Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Tosim 

všechny recenze uživatele

BÝT ČETNÍKOVA DCERA JE TEDY HANBA. TO JE VRCHOL VŠEHO. LIDI NÁM ZKRÁTKA UBLIŽUJÍ. NENÁVIDÍ VÁLKU, ALE OSLAVUJÍ VOJÁKY. A NÁM, ČETNÍKŮM, KTEŘÍ TEN MÍR VLASTNĚ OCHRAŇUJEME, NÁM SE POSMÍVAJÍ. DOVOL, ABYCH TI TO ŘEKL, DĚVČE, ŽE JE TO DO OČÍ BIJÍCÍ NESPRAVEDLNOST. Pozor! Tomuto přespříliš svědomitému strážmistrovi je smát se potřeba! ()

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

nostalgické -4* Kdo by neznal Louis de Funèse jako četníka ze Saint Tropez? Otázka je samozřejmě pro dříve narozené, pro které to před sametovou revolucí byla jedna z nejznámějších a nejčastějších zahraničních postav televizní obrazovky, a to i kvůli dabingu Františka Filipovského. Francouzské bláznivé komedie byly oblíbené a my starší na nich vyrůstali. Proto není divu zdejšího vyššího hodnocení. Z dnešního pohledu po obsahové stránce samozřejmě nepřinášejí nic světoborného, ale byl to únik od každodenní reality. Prvnímu dílu a mému nejoblíbenějšímu dílu o mimozemšťanech nechám nostalgické čtyři hvězdičky a ostatním, které jsem viděl několikrát, přiřadím o stupínek horší známku. Možná si je časem zopakuju, ale tím pádem budu už kritičtější. Takže zatím takto. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

První díl rovná se díl nejlepší, nejvtipnější a nejoriginálnější. Právě tahle role udělala z Luise de Funése nesmrtelného. On a jeho podání Cruchota je jedinečné, to jak dokáže podlézat svému nadřízenému a zároveň peskovat a terorizovat ostatní s nižší šarží je nenapodobitelné, takhle by to asi nikdo jiný nezvládl. Určitě k tomu přispěl i dokonalý dabing Františka Filipovského, který naprosto sedí. No a ten policistický zátah na nudisty je nazapomenutelný. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po nedostižném Fantomasovi, kde si Louis de Funés zahrál komisaře Juvea, je tady tento nervózní Francouz, jako extravagantní četník Cruchot. Nejradši mám asi první tři díly (např. v Četník se žení je vše dovedeno do největší ztřeštěnosti - humor, spousta omylů a nedopatření, honičky), zajímavý je ale i film o návštěvnících z kosmu, ať už je jakkoli přitažený za vlasy. Jedná se o velmi slavnou komediální sérii, která má i přes svou nevyváženost a kolísavou úroveň divákům stále co nabídnout. Tady pobaví především Cruchotovo rozpočítávání, jízda na traktoru (!!) či Funés převlečený za mladou Arabku. Letní klasika, kterou lze sledovat pořád dokola, aniž by omrzela. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Šesť dobrodružstiev žandárskej brigády Saint-Tropez videlo vo francúzskych kinách viac ako 35 miliónov divákov. Prvá časť prilákala do kín takmer 8 miliónov návštevníkov. (Arsenal83)
  • Ford Mustang byl v tomto filmu poprvé představen ve Francii. (frolish01)

Reklama

Reklama