Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (515)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmová legenda nejen francouzské komedie. Několikrát uváděný film na televizních obrazovkách. Takže předpokládám že zná Četníka každý. První díl je samozřejmě nejlepší. Přibývajícími reprízami si dokážu vychutnávat i malé postavičky, např. toho troubu co spí na vinici a jeho větu "Tak koukám že teďka fasujete parádní služební vozy". V Saint Tropez je opravdu moc hezky. Sám jsem tam byl a viděl proslulou četnickou stanici. 100% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sem se mi dívejte. Vždycky sem." Nástup strážmistra Cruchota byl impozantní. Žádný zločin zkrátka nesmí zůstat nevyřešen a je jedno, zda se jedná o kradenou drůbež, pytláctví nebo zákeřné nudisty. Od Cruchota se zkrátka dá hodně naučit a já jsem rád, že mi vysvětlil kontradikci zásady a nacvičil se mnou klešťový obchvat. S Cruchotem prostě je zábava, jeho fantazírující dcerka Nicole je k zulíbání, buzerovaní četníci nemají chybu, jeptišku za volantem vyslal na silnici sám Bůh a pokud se jednou vydám na francouzskou riviéru, tak jedině s písní Dou-liou Dou-liou Saint Tropez na rtech. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neotřelý a téměř legendární příběh.... Jasně nejlepší četník z celé série. Louis de Funés je naprosto fantastický a pokaždé když znovu a znovu sleduju tento film tak mě něčím novým překvapuje. Nezapomenutelná část Francouzské kinematografie --- Kdyby stará švadlena mé ženy žila… - To by nepřežila ()

lebowski! 

všechny recenze uživatele

Francouzské komedie nikdy nebyly můj šálek kafe, Louis de Funés taky není nejoblíbenější komik, ale četníci jsou klasika. Chtěl bych vidět četníky v původním znění, protože si myslím, že "Pan Dabér" Filipovský povyšuje tento film ještě o třídu výš. Chtěl sem dát 3*, ale i kvůli dabingu a prvosti v sérii musím 4*. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zase po několika letech viděl tento první díl četníků, ale je to těžký ohodnotit. Mně to trochu přiapdá, jak kdyby to byly dva navzájem propojený filmy. Jednak je tu skvělej film s Louisem de Funesem o příjezdu do St. Tropez, honu na nudisty, atd..., ale na druhý straně se do toho neustále připomíná ta druhá (dost nudná a místy trapná) dějová linie o tom, jak si Genevieve Grad našla nový kamarády. Genevieve Grad sice byla krásná, ale měl jsem z toho chvílema pocit, že hrála nějakou mentálně zaostalou a stejně na mě působili i ty její kamarádi. Když do toho teda připočítám, že je to první díl série četníků a pak nostalgický vzpomínky, kdy jsem v dětství znal všechny díly nazpaměť, tak bych dal nejradši tak 3,5 hvězdičky. 3,5 dát nejde, takže přidávám ještě 0,5 hvězdičky za Fugase. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Na jachtě „Olnico“ patřící zlodějům je zavěšena panamská vlajka. (džanik)
  • Pod slavnou písní z filmu „Douliou-Douliou Saint-Tropez“ jsou podepsáni: Raymond Lefèvre, skladatel a dirigent Paul Mauriat a zvukový inženýr, majitel nahrávacího studia v Paříži, zpěvák, hudebník a umělecký ředitel André Allet. (sator)

Reklama

Reklama