Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá parta četníků ze Saint Tropez je poslána do důchodu. Cruchot žije na překrásném zámku se svou ženou a nudí se. Když jeden z party utrpí ztrátu paměti, ostatní se rozhodnou ho unést a připomenout mu staré krásné časy. Ve svých starých uniformách však Saint Tropez obrátí vzhůru nohama. (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (240)

Sosak 

všechny recenze uživatele

Vaření z vody a znásilnění kultovní postavy četníka v podání Funese. Tentokrát se nehodlá vyrovnat s penzí, i přes svůj pohádkový majetek (čert ví, kde to nakrad). Podle mě by bylo nejlepší, kdyby zůstalo u prvního dílu a šmitec. Tady už nejde o nic víc, než nastrkávání populární postavy do různých prostředí. Ech, nesnášim hipíky. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento diel ma nikdy nebavil a po rokoch je to ešte horšie ako som si pamätal. Na začiatku pošlú žandárov do výslužby a oni nevedia od nudy čo robiť. A s nimi sa celý čas nudí aj divák. Jednotlivé epizódky sú buď totálne trápne, alebo v nich neinvenčne zas a znova vykrádajú predošlé diely. A že to má dejové ospravedlnenie v podobe toho, aby vrátili jednému z nich pamäť na tom nič nemení. Výsledkom je totálna nuda a diel s ktorým nemá cenu strácať čas. 2/10. ()

Reklama

Colonist 

všechny recenze uživatele

Tohle je můj nejoblíbenější díl série. Co na tom, že kvalita od prvního dílu klesá, pro mě to jsou nenáročné letní komedie, které mají za úkol pouze pobavit. A to se tomuto filmu zatraceně daří. Stará parta naposledy pohromadě, Fougasse je zase ve formě a také jsou tu tradičně výborní Louis de Funès a Michel Galabru, kteří prožívají jednu bláznivou situaci za druhou. A konečně zmizela Chruchotova dcera, která se vyloženě hodila jen do prvního dílu, v těch dalších už byla tak nějak navíc. Tímto dílem skončily ty klasické četnické filmy, další dva (ačkoliv proti nim nic nemám) jsou svým způsobem úplně jiné. Tenhle díl je moje srdcovka a 5 hvězdiček mu prostě musím dát. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu na mě působí značně pošetile při představě, že četník ve výslužbě (Cruchot a všichni jeho kolegové odešli do důchodu) si může dovolit bydlet v luxusní vile s vybavením, za které by se nestyděl ani Fantomas. Cruchot rybaří, jezdí na koni, ze kterého mu pomáhá vysokozdvižný vozík a obskakují jej najatí sluhové. Je to sice úplná kravina, ale kravina co baví. Ovšem poté, co Crusot s ostatními kolegy jdou pomoci z blázince Fugasovi, který ztratil pamět, se z ničehonic vytratí vše, co bylo na celé četnické sérii tak skvělé. Rázem se z toho stává vzpomínkový film na předchozí tři snímky, kdy se jen připomíná to, co už četníci zažili. Pro mě je tohle oproti předchozím třem filmům značně slabší díl. Zajímavou scénou, je až ta závěrečná se splašenou atomovkou na pláži, která svojí bizarností připomíná filmy s Fantomasem či crazy Batmana z roku 1966. [20746. hodnocení, 230. komentář, 67%] ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po maximálním nářezu, ve kterém se náš oblíbený hyperaktivní četník Ludovic Cruchot oženil, je tady ještě jedna výborná podívaná, která je svou kvalitou zhruba na úrovni prvních dvou dílů. Deaktivace atomové bomby, patří možná k mojí nejoblíbenější scéně z celé série. Precizní povolování každého šroubku, vystřídá neřízené Cruchotovo běsnění, když zahlédne svou ženu s jiným mužem. Tohle mě pokaždé rozesměje, stejně jako výslech puberťáků a Gerber zaseklý v mřížích okna. Pořád dobrá zábava z krásného prostředí Saint Tropez a poslední nadprůměrný snímek série. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (21)

  • Napriek negatívnym recenziám mal film celkovo 4,8 milióna návštevníkov v kinách, čo je menej ako u predošlých častí, ale stále veľmi obstojný výsledok. (Arsenal83)
  • Předtím, než je odpálena raketa, můžeme vidět, že má pěkných pár metrů na výšku a je třeba k ní vylézt po žebříku. Když se ale později Cruchot (Louis de Funès) s Gerberem (Michel Galabru) snaží hlavici odšroubovat, je raketa o hodně menší. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama