Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně můj nejmileší díl celé série, u tohoto filmu spolehlivě umírám smíchy. Postava Cruchota zde zaznamenala zajímavý vývoj a v porovnání s předchozími díly je živější a lidštější. Rovněž děj je v porovnání s předchozími dvěma díly výrazně propracovanější a potěší celou řadou nápaditých momentů. Bláznivá jízda v sajdkáře s jeptiškou je pak dokonalou tečkou za touto báječnou komedií, která prostě nestárne a která mě asi nikdy neomrzí. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Výrazně nejslabší díl!!! Četník a ženský to nejde dohromady!! Ten začátek kdy Funes stíhá nepořádné řidiče a konec kde honí uprchlího trestance je sice dobrý ale jinak nic moc!! Většina vtipů byla trapných a málokdy jsem se zasmál, jelikož se z Funese nestal ulítaný tatínek ale zamilovaný dědeček!!! A to zrovna není to co bych od něj očekával.... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o četnických eskapádách v Saint-Tropez se již nese v poněkud jiném duchu. Strážmistr Cruchot se setká s Josefinou LaFrancois a velmi to mezi nimi zajiskří. Jenomže tu je ještě Cruchotova dcerka Nicole a tak ´Ludvík´ bude mít tu čest zakusit veškerou ženskou velkorysost. O legraci samozřejmě nouze není, ale vlivem krapet rozdílného tématu je tento díl přeci jen o něco slabší. Četníci jako takoví sice opomenuti nejsou, ale hlavní dějová linka se přeci jen daleko více točí kolem Cruchota než bývalo v minulých dílech obvyklé. Louis de Funès s hlasem Františka Filipovského je i tak zárukou dobré zábavy a pohody. Snímek má i jednu svoji vyjímečnost. Film má krapet jiné zakončení, než bývalo obvyklé. Důvod je víc než jasný. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

FIlm se ukázal v plné parádě! No myslím, že vůbec celý film se představil skvěle, stejně jako ostatní díly. Nemám tomu celkem co vytýkat. Takové inteligentní komedie mám ráda, narozdíl od těch amerických ptákovin. Luis de Funése hraje skvěle, dabing je taky super, povedla se i novinka - láska Cruchota... Super, nemám co dodávat! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V třetím díle se dočkáme trochu lidštější stránky pana Cruchota a dočkáme se několika opravdu absurdních a velmi vtipných scén. Tvůrci dokonale oživili sérii přítomností ženského pohlaví, což jim vyšlo nadmíru úspěšně. Film působí velmi svěže, opět dokáže divákovi nabídnout kvalitní francouzskou komedii. Vždy se rád znovu podívám a vždy se skvěle pobavím. 10/10. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • Louis de Funès (Cruchot) sám angažoval svou kamarádku Claude Gensac (Josefa Cruchotová), protože obdivoval její smysl pro humor a byli si vždy velmi blízcí. Ona sama ale měla problém s režiserém Giraultem, který naschvál vyžadoval, aby byla zbytečně brzy ráno na place. (Pierre)

Reklama

Reklama