Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Richard Balducci, Jean Girault, Jacques Vilfrid .. Třetí díl Četnického dobrodružství svede dohromady Cruchota a vdovu Josefu Lefrancoisovou. Mezi oběma hned napoprvé přeskočí jiskra jako hrom, ale cesta k oltáři není tak jasná jak se zpočátku zdá. Kromě výborné scény s líbáním ruky obsahuje tento díl zřejmě nejlepší gag z celé série a tím je nezapomenutelný MINI’Cruchot, který kdyby v tu chvíli mohl, do země by se zahrabal.. :-) 85%. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V třetím díle se dočkáme trochu lidštější stránky pana Cruchota a dočkáme se několika opravdu absurdních a velmi vtipných scén. Tvůrci dokonale oživili sérii přítomností ženského pohlaví, což jim vyšlo nadmíru úspěšně. Film působí velmi svěže, opět dokáže divákovi nabídnout kvalitní francouzskou komedii. Vždy se rád znovu podívám a vždy se skvěle pobavím. 10/10. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Trošku se to vrátilo na úroven jedničky. Opět vtipné scénky a hlavně ze všech dílů podle mě nejlepší příběh. Hluchých míst, méněvtipných scén, horších herců a různých nedostatků zde bylo hodně, ale dalo se to přežít. Ve výsledku opět nevidím žádnou pecku, ale solidní nadprůměr. Hodnotím na 72% = **** ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníkům evidentně prospěl návrat zpátky do Saint Tropez! Tam opět nabyli svou maximální vtipnost, která minulým dílem mírně oslabila! Naši staří známi četníci jsou prostě opět ve formě! Velmi jim ale pomohla nová hlavní dějová linka, kde geniální Louis de Funes alias Cruchot, prožívá románek. V roli jeho vyvolené se předvedla skvělá Claude Gensac. Jejich společné scény jsou naprosto dokonalé a celý film celkově zdobí opět kopec hlášek. Četník se žení, se určitě může rovnat svému staršímu bratříčkovi, Četníkovi ze Saint Tropez, 5 hvězd. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

moja zaujímavosť: Když strážmistr Cruchot (Louis de Funes) pronásleduje únosce Josefy (Claude Gensac), narazí svým autem do lešení, přičemž má helmu. Hned v dalším záběru však helmu nemá. (dyfur) Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez a v dedinke Grimaud. (dyfur) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • V jedné scéně jede Cruchot (Louis de Funès) autem a projíždí pravotočivou zatáčkou. Volantem však točí na opačnou stranu, tedy na levou. (Mr.Hudson)
  • Není možné, aby z několika uchazečů o povýšení byl vybrán jeden na základě jakési zkoušky a ostatní měli smůlu. Takové zkoušky, zvlášť pokud jsou vyloženě subjektivní (vyjádření vlastního názoru v písemné práci), se bodují a úspěch je definován určitým rozsahem bodů. Podle tohoto filmu je však možný jediný „vítěz“, což je úlet, zvlášť když na zkoušky přijeli uchazeči z několika rajónů. Ta zkouška nemohla probíhat formou „vítěze“. Smysl by to mělo pouze v případě, že by se vybíral nejlepší uchazeč o jedno místo z jednoho rajónu – zde St. Tropez. V tom případě by se zkoušky zúčastnili všichni četníci ze St.Tropez a nejlepší by se stal jejich šéfem. Že na zkoušce nezáleží, dokazuje závěr filmu, kdy je ženící se Cruchot (Louis de Funès) povýšen, přestože ve zkoušce neuspěl... (pjotri)

Reklama

Reklama