Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ambiciózní policejní důstojník Cruchot je přeložen do Saint Tropez. Tady řeší nejen policejní případy, ale potýká se se svou dcerou, která se snaží udělat dojem na své nové přátele. Namluví jim, že její otec je milionář s jachtou v přístavu. Příběh se zamotá, když se zjistí, že původní majitelé jachty nejsou ti, za které se vydávají... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

bassator 

všechny recenze uživatele

Společně s Vinnetoui, Angelikami a Fantomasi série mého dětství. Viděl jsem četníky více než mnohokrát a proto jsou to v této době pro mne spíše nenáviděné, než-li oblíbené. Přesto je Funes PAN herec a tento díl vrcholem této série... - Viděno 8x cca - 70% ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší ze všech četníků, i když je miluju všechny včetně těch zatracovaných mimozemšťanů. Zběsilá série gagů, která má určitě lví podíl na mé neskonalé lásce k Azurovému pobřeží a Michelovi Galabru. A čím jsem starší, tím víc četníky miluju. Z tohoto dílu konkrétně četnické sny při siestě pod stromem a párty: "Rozchod oba dva! Zkrachovalý básníku i úspěšný alkoholiku!" Chlapec, který tak jel po Nicole asi tak po sto letech uváděl Pevnost Boyard:-) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kdykoli se řekne Louis de Funés je vždy zaručena skvělá zábava. A četník ze St. Tropez jen toto pravidlo potvrzuje. A pokud ho dabuje pan Filipovský je to teprve to pravé. Přijde mi jako velká škoda, že zemřel dříve než nadaboval všechny filmy L. de Funése. Třeba taková Zelňačka už má dabing jiného pána, bohužel si nepamatuju jak se jmenuje) a prostě to ení ono. I když je to jinak skvělý film. Ovšem četník a všechny jeho díly jsou plné žertu a pobavení snad pro všechny a první díl je rozhodně nejlepší. Kdyby šlo, objevilo by se tu i 7 hvězdiček :) ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle je ten nejlepší ze všech četníků. Na tenhle díl jsem se vždy těšil jak malej. Louis de Funés ve své nezapomenutelné roli, kterého si oblíbila celá Evropa. Hodně českých diváků si film zapamatuje ještě kvůli jedné nezapomenutelné osobnosti a to Františkovi Filipovksému. Jeho dabing je úžasný. Nevím, zda ještě někdo ze současných dabérů může předvést takový výkon. Kvalitní dabéři pomalu vymírají, tak vyberu pana Brabce, Mahdala či Šťastného. Z nostalgie musím dát nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Po nedostižném Fantomasovi, kde si Louis de Funés zahrál komisaře Juvea, je tady tento nervózní Francouz, jako extravagantní četník Cruchot. Nejradši mám asi první tři díly (např. v Četník se žení je vše dovedeno do největší ztřeštěnosti - humor, spousta omylů a nedopatření, honičky), zajímavý je ale i film o návštěvnících z kosmu, ať už je jakkoli přitažený za vlasy. Jedná se o velmi slavnou komediální sérii, která má i přes svou nevyváženost a kolísavou úroveň divákům stále co nabídnout. Tady pobaví především Cruchotovo rozpočítávání, jízda na traktoru (!!) či Funés převlečený za mladou Arabku. Letní klasika, kterou lze sledovat pořád dokola, aniž by omrzela. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (44)

  • Scenárista Richard Balducci se rozhodl napsat příběh o roztržitém strážmistru Cruchotovi poté, co mu na dovolené v Saint-Tropez ukradli kameru. Díky tomu zažil komické setkání s pravými četníky... (fandalehy)
  • Filmovanie prebiehalo v juhofrancúzskom mestečku Saint Tropez. Scény zo žandárskej stanice sa nakrúcali na Place Blanqui a zábery z nábrežia na Quai Jean Jaurès 7. Prístav, kde kotví jachta Olnico, ktorú má prenajatú Američan (Giuseppe Porelli), sa nachádza v Saint Tropez a menuje Quai Suffren. Okrem iného sa natáčelo tiež v ateliéroch Riviera v Nice. (dyfur)
  • Celá série se mimo jiné natáčela na Azurovém pobřeží. (Pierre)

Reklama

Reklama