Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní důstojník Cruchot je zamilován do bohaté ale rozmazlené vdovy. Ta mu obrátí jeho svět naruby. Nejen, že se ho snaží lapit ale snaží se získat i přízeň jeho dcery. Ta její pomoc uvítá, protože sama se chce vdát, ale proti vůli svého otce. Skvělá komedie v překrásném prostředí Saint Tropez... (Intersonic)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

blackrain 

všechny recenze uživatele

No to se podívejme, tak on ten četník Cruchot má i srdce, které v tomto případě nezasáhl Amorův šíp, ale takový zvláštní zásah blesku, což v tomto případě vypadalo velmi vtipně. A já jsem si o něm vždycky myslela, že on je taková mašina na vydávání rozkazů a příkazů. Tenhle díl s oženěním Cruchota je hodně povedený a zábavný. Půvabná a dokonalá je scéna, kdy Cruchot přijde k Josefě na čaj. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Výrazně nejslabší díl!!! Četník a ženský to nejde dohromady!! Ten začátek kdy Funes stíhá nepořádné řidiče a konec kde honí uprchlího trestance je sice dobrý ale jinak nic moc!! Většina vtipů byla trapných a málokdy jsem se zasmál, jelikož se z Funese nestal ulítaný tatínek ale zamilovaný dědeček!!! A to zrovna není to co bych od něj očekával.... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

I na četníka jednou přijdou léta. A hrne se do ženění. Jenže když se četník zamiluje je to nuda. Navštěvuje svoji milou, při políbení její ruky dostává elektrické výboje a tak nějak hloupne a jihne. Tohle mně k Louis de Funesovi zrovna nepasovalo a ani v komediální sérii se nezrodil nijaký výrazný posun. Jen se vše zbrzdilo dílem, který je tak nějak navíc. Vtipů byla hrstka a nudy pořádná hrst. Mé hodnocení: 40% ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Četníkům evidentně prospěl návrat zpátky do Saint Tropez! Tam opět nabyli svou maximální vtipnost, která minulým dílem mírně oslabila! Naši staří známi četníci jsou prostě opět ve formě! Velmi jim ale pomohla nová hlavní dějová linka, kde geniální Louis de Funes alias Cruchot, prožívá románek. V roli jeho vyvolené se předvedla skvělá Claude Gensac. Jejich společné scény jsou naprosto dokonalé a celý film celkově zdobí opět kopec hlášek. Četník se žení, se určitě může rovnat svému staršímu bratříčkovi, Četníkovi ze Saint Tropez, 5 hvězd. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Totální dno absolutního nehumoru si četník vylízal v New Yorku, takže ve třetím dílu se do série zase vrátil vtip, který graduje ve scénkách souvisejícími se střídáním stráží ve velení. Není to jediný klad, všechny gagy tady působí velmi přirozeně, takže bych tento díl zařadil ještě před jedničku, kde mi přecejenom vtipy připadaly trochu křečovité a vykonstruované (a to i v rámci takto specifického žánru). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (37)

  • V jedné scéně jede Cruchot (Louis de Funès) autem a projíždí pravotočivou zatáčkou. Volantem však točí na opačnou stranu, tedy na levou. (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy se auto s Cruchotem (Louis de Funès) při pronásledování zloděje na konci filmu párkrát překlopí, je při prvním překlopení možné ve vozidle zahlédnout figurínu s modrou hlavou. (skinny9)
  • Když Cruchot (Louis de Funès) vychází na konci filmu z kostela, dozvídáme se, že byl povýšen na štábního rotmistra, ale v následujícím díle (Četník ve výslužbě, 1970) má opět hodnost strážmistra. (AdamSDH)

Reklama

Reklama