Reklama

Reklama

Souboj s Antikristem

  • USA Rapture-Palooza (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Po konci světa se miliardy lidí ocitnou v nebi. Lindsey a Ben však zůstali na předměstí Seattlu. Mladičký pár se vedle mluvících kobylek, krvavých dešťových přeháněk a hulících přízraků ze všech sil snaží vést normální život. Když se však v jejich sousedství Antikrist rozhodne vybudovat svou základnu, Lindsey dojde, že předmětem jeho zájmu bude asi právě ona. Za pomoci přátel, rodiny a souseda kosícího zombie, se dvojice rozhodne Antikristovy plány na sňatek s Lindsey překazit... a pří té příležitosti třeba náhodou zachránit celý svět. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (54)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak teraz som na pochybách, čo vlastne tvorcovia mali zaľubom. Rapture-Palooza je mix všetkých možných blbostí a kravín pozbieraných na smetisku a vtesnaných do jedného osemdesiatpäť minútového kontajnera. Mysleli si snáď, že ak dajú dokopy mnohé idiotské trapárny do jedného vreca tak z toho vznikne vtipná kaša?...No v každom prípade nevznikla, práve naopak!.......Údesné!!!......(chudiatko Anna, do čoho si sa to preboha nechala namočiť?!?) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Jako celek film nestojí za nic. Je to zdlouhavé, nudné a nijak zábavné. Jediné pozitiva která jsem zde našel jsou: Anna Kendrick, která je nádherná baba a byla radost na ní koukat a kecy antikrista, které mě celkem rozesmály a jejich trapnost mi nijak nevadila. O doporučení zde nemůže být řeč, protože bych byl potom bez přátel. Obejděte tento film velkým obloukem. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČT 2 = 18.7.2016, réžia českého znenia (HBO 2014) = JITKA TOŠILOVÁ - Trápna a bezzubá fraška, ktorá sa nevie rozhodnúť medzi ostrou a politicky nekorektnou satirou a romantickou komédiou. V konečnom dôsledku tak nenapĺňa ani jedno jediné očakávanie a po stránke humoru načisto zlyháva. Obsadiť do takéhoto filmu Annu Kendrick a nevyužiť jej potenciál je zločin. (20.7.2016) ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

Takovou chujovinu už jsem dlouho neviděl. Zhulený zombie, nahláškovanej satan(antikrist) a hnusný plochý škrabadlo na parkety v hlavní roli (Anna Kendrick) Nicméně jsem řezal při těch hláškách celou dobu, fakt mě to pobavilo. PS: kyseláci a bručiksichti ať se na tohle nedívají a radši čumí na tarkofskýho. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Přestože trailer i námět vypadaly dost zajímavě a pro Annu Kendrick mám celkem slabostl, Rapture-Palooza pro mne představuje jedno z největších zklamání roku. Až na pár apokalyptických výjevů jde o trapné, nevtipné a věčně se opakující gagy a snímek se tak již po pár minutách stane neskutečně nudným. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama