Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Živelná komedie plná zmatků a dobře mířených facek. Nebudeme si nic nalhávat, Isabel je lehká holka. Nejstarší profesí se snaží našetřit, aby se mohla stát herečkou, ostatně jako každý v New Yorku. Jakmile ale opravdu vstoupí na Broadway, spustí lavinu bláznivých situací a zábavy. Někdo se do ní totiž zamiluje a někdo zas až moc dobře poznal její neřestnou kariéru. A všichni jsou tak trochu ženatí nebo vdané. (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (163)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem daleko víc ... Imogen mám jako herečku ráda, ale tady mi tak úplně nesedla. Výběr Owena Wilsona do hlavní role taky nebylo to pravý. Chvílema mi děj docela utíkal a chvílema moc ne. Docela mi i vadilo to vyprávění od Imogen. Čekala jsem komedií a nezasmála jsem se ani jednou. Z námětu by se dalo vytěžit víc. Tvůrci to moc nezvládli. Myslím, že tenhle film jsem viděla poprvé a naposledy. 50%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Koncepcia filmu nie je zlá. Jednak téma (aj keď neobsahuje žiadnu novinku ani nový pohľad) je na slušných základoch a ani herecká partia nie je zlá. Škoda, že tá dynamika elánu nevydržala až dokonca, kde samotný záver by sa dal aj lepšie vypracovať. (Mimochodom, čo tam na konci hľadal Quentin?) Ešte by to potrebovalo viac z J. Aniston, ktorá svoju rolu hrá viac ako dobre (pripomína mi to trošku „Horrible Bosses“, ale len trošku). Z mojej strany silná trojka hviezdičiek. PS: Ako to hovorí názov filmu (v SK) „To dievča musíš milovať!“ Veru tak... Imogen Poots! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

Baxt 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ problematického filmu, s kterým si nikdo absolutně nevěděl rady, a s každou další střihovou úpravou bylo víc zřejmé, že z natočeného materiálu vzejde jen utrpení. Vznikla neurčitě koncipovaná cinefilská situační screwballová komedie, jemně intelektuální a neurotická á la tvorba Woodyho Allena, zároveň trochu hrubá a třeskutá podle moderních žánrových trendů. Láska ústřední postavy ke klasickému Hollywoodu, jakási forma melancholického návratu k bezčasí, má ve filmu jediné opodstatnění – omlouvá všechny komické náhody, logické lapsy a celkovou lehkovážnou atmosféru. _____ Film je ale hlavně z formální stránky občas vyloženě odfláknutý, což je zvláštní, uvážíme-li, že i ty nejhloupější komedie posledních let si v Hollywoodu udržují jistý technický standard. Abych jen jmenoval: diletantská kamera, chaotické vedení herců po place, amatérský střih nerespektující kontinuitu, otřesná hudební dramaturgie... Vyprávění se časem stává repetetivní a konec je naprosto antiklimatický. Jestli se má Peter Bogdanovich s diváky loučit tímto způsobem, je to hodně smutné. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Aplauz vážení! Navonok tuctové koketovanie, ale vo vnútri uragán pozitívnych emócií. Nech si hovorí kto čo chce, mal dočinenia s riadnou fackou umenia a tá múza sršala ako prameň večnej mladosti v predškolskej prípravke. Zo všade kričal rukopis Woodyho Allena, ale tentokrát vytunoval do výšin hodných poklôn jeho režisérsky a scenáristický naoko manuskript herr Bogdanovich. Korene nezaprie divadelná predloha, ale čert to vem, keď herecké kvality otlačil bravúrne na strieborné plátno a pohladil nostalgickými spomienkami s čarokrásnym hudobným doprovodom ruka v ruke s kamerou. Body strhujem za ošúchanú námetovú skulptúru a pomalší rozbeh, inak ma svrbelo odklepnutie plného počtu... A to po ďalšom rande pesimisticky rozhodne nevidím, pretože She's Funny That Way :) Birdman uč sa! ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani zábavná nebola, ani milovať som ju nemusel, hoci bolo na výber, vlastne film nie je vtipný vôbec a to človek veril, že aspoň Wilsonovi to napíšu nejak lepšie. Aniston dokázala, že bez dostatočnej dĺžky vlasov vyzerá podstatne horšie a staršie, ale pochybujem, že to bolo jej cieľom. Film akoby chcel ponúknuť štýl Woodyho Allena v prostitútskom svete, ale nemal na to bunky - nemal ten humor ani svižnosť v dialógoch. Nudný film o ničom. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (15)

  • Imogen Poots je veľkým fanúšikom americkej kinematografie zo 70. rokov a bola veľmi nadšená zo spolupráce s Petrom Bogdanovichom. Túto rolu opísala v danom čase ako „najvýnimočnejšiu prácu, akú som kedy mala“. (Arsenal83)
  • Snímek měli již diváci možnost vidět na filmovém festivalu v Benátkách, kde v srpnu 2014 proběhla jeho oficiální světová premiéra. (Plechpetr)

Související novinky

Zemřel Peter Bogdanovich

Zemřel Peter Bogdanovich

06.01.2022

V prvních dnech nového roku přichází smutná zpráva pro celý svět filmu. Ve věku 82 let zemřel americký režisér, scenárista, herec, producent, filmový kritik, historik a v prvé řadě cinefil, Peter… (více)

Reklama

Reklama