foto

Albert Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Je prostě báječná
Lepší teď než nikdy
Poslední K.O.
2010 Salt
2009 Magnificent Cooly-T, The
2008 Cadillac Records
2007 Americký gangster
Bourneovo ultimátum
2004 Proud

TV seriály

2019 Mindhunter (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (7)
2017 Mindhunter (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Art of War (E04)
A Dark Crate (E03)
Quarry (TV seriál)
Jeho skutky se rozletěly (E06)
2015 Aféra (TV seriál)
201 (S02E01)
2014 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 22 (S02E09)
Chapter 20 (S02E07)
2013 Policajt z New Yorku (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Pád (S01E06)
V obležení (S01E05)
Jak prosté (TV seriál)
Possibility Two (S01E17)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
Okrsek 22 (TV seriál)
Turf War (E13)
Playing God (E09)
Vzpomínky (TV seriál)
Butterfly Effect (S01E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Life We Chose (S02E15)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Chuť pomsty (S02E14)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Všechno totiž existuje víckrát (S01E20)
Army Wives (TV seriál)
Fields of Fire (S03E18)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Perverted (S11E09)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dependent (S08E14)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Zachraň mě (TV seriál)
Voicemail (S02E01)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Drahocenné děti (S04E07)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Kid Pro Quo (S13E20)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zapírání (S03E21)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
A Losing Season (S11E14)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace