Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o tajemný film, kde jsou všichni mladí, krásní, opálení, vše je sladké, přesladké, spousta klišé, no ale co má být? Vždyť se na to dobře kouká a pokud si muž pustí Safe Haven se svou partnerkou, bude žena rozhodně spokojena a celý večer dobře naladěna :) Spojení Hallström a Sparks funguje. 70% (with J.) ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Opravdu krásné, ale na konci vážně extrémně smutné i když trochu milé. Příběh je zpracován opravdu dobře a na to, že je zde převažuje romantika, tak nechybí ani akce a nějaká ta zápletka. Josh Duhamel je jako vždy ozdoba, ale i tentokrát velmi dobrý herec. Zbytek aktérů výborně vyplňuje celý děj a skvěle do něj zapadají. Opravdu skvělá podívaná, která chytne za srdce. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Jeden z tych lepsich filmov rezisera Hallstroma, medzi tie plansie sa pocita Skandal 2006 a Hypnotizer. Josh Duhamel je vcelku sympatak, ma aj fajnu samicu Julianne Hough. No a velka hetero laska sa moze zacat - aby bolo jasne, zbuznelu homoromantiku treba strielat a sex a manzelstvo u mna musi byt len hetero. Plus sympaticky bol aj fakt, ze zenska musela riesit, ci si zvoli lasku alebo ju dozenu problemy z jej minulosti. Dialogy su normalne, na urovni par exterierov potesilo a film na seba zarobil, to je tiez plus : 75 % ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Tak sladky, ze si cokoladu budu moct dat az za nekolik dni. Jinak prijemny brak, ktery si na nic svetoborneho nehraje. Akorat ty "prekvapive pointy" by si Sparks mohl odpustit, stejne jako v Zapisniku jedne lasky clovek od poloviny filmu/knihy vi, ale on porad natahuje a natahuje az do krecoviteho "tadaa!". ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Uvědomuju si, že to nebylo nic převratného a v těch dlouhých sekvencích, kdy si hlavní postava zvykala na život v přístavním městečku, se prakticky nic nedělo. Ale nějak z toho všeho čišela taková poklidná pohoda, že jsem tomu celkem snadno propadl. Ani ty prostřihy, kdy se začala vynořovat temnější minulost, mi ten klid nenarušovaly. Stejně jako scénáristické díry. Svůj podíl na tom mají samozřejmě i herci, kteří nejenže odvedli sympatické výkony, ale až na Cobie Smulders byli i svěže neokoukaní. Ten závěr mě docela překvapil a přišel mi tak trochu nepatřičný, ale nakonec jsem nad tím mávl rukou. Tak trošku guilty pleasure. 75% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Severná Karolína, predovšetkým v pobrežnom mestečku Southport. Film sa natáčal od 18. júna do 14. augusta 2012. (MikaelSVK)
  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)
  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama