Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

To, co jsem prožívala během celého filmu se slovy ani nedá popsat. Strhlo mě to od první vteřiny. Hlavní hrdinka má vážně něco do sebe. A samozřejmě Josh je charismatický jako vždycky. Mezi oběma to dokonale jiskřilo a tak to má být. Drama a thriller v jednom je zajímavá kombinace. Ani bych nečekala, že se to tak povede. A ještě musím vyzdvihnout tu krásnou přírodu a moc přijemnou hudbu, která k tomu krásně hodila. Jen mě teda zaráží ty procenta tady. Já dávám bez váhání 100%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když Hallstrom chce,dokáže stvořit věru povedený film (hačiko,Lov lososů v Jemenu,...),žel bohu v tomto případě chtěl podle všeho stvořit pouze další unylou a pocitově neuvěřitelně zdlouhavou romanťárnu ve stylu Dear John.Celý tenhle kus působí hodně ospalým dojmem a nezáchrání to ani okořenění rádoby mysterióznem,které sice nikoho nenapadne,ale nakonec působí jako z trošku jiného filmu...40% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Disney verzia Nocí s nepriateľom. V hlavných úlohách fešný mariňák z Transformers, nejaká sympatická blondýnka a záporák, ktorý sa podobá na Cole Hausera a ktorý ako opilý psychopat nevzbudzuje žiaden rešpekt. Ako napínavý thriller za nula, ako romantika pripomína televíznu vycpávku na nedeľné popoľudnie. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

No to ma podrž.. Bezpečný prístav sfilmovaný bestseller od autora N.Sparksa je prechádzka jedným obrovským,otravným klišé,s predvídateľným dejom,slabou zápletkou,nudnými scénami,pri ktorých som dopredu vedela ako to celé dopadne.Celkom tradične ako v prípade The Lucky One či The Last song od prekvapujúco rovnakého autora.Veľa nechýba a skoro ako cez kopirák.Priznám sa ak by príbeh nesprevádzal dostačujúco (pre mňa) :) sympatický herec v hl.úlohe,tak potom neviem čo by ma prinútilo toto dopozerať.Očakávanie strieda sklamanie 25 - 35 %,človek sa teší a potom hreší :) Další príbeh v rade tých nešťastných pri ktorých uvidím,oprášim,zabudnem,idem a ani si len nespomeniem. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně typickej Sparks. Máme tu sympatickou hlavní dvojici, pěkné barvičky, slaďoučkou romantiku - celé to ale docela hezky funguje a pak se tam hodí nějakej absurdní a kýčovitej twist ve snaze o co nejdojemnější konec až na to, že to působí jak vytažené z toho nejlacinějšího německého romantického TV filmu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • V čase 1:06:47 se Katie (Julianne Hough) dotýká Alexova obličeje levou rukou. V dalším záběru je to ale pravá ruka, která je na jeho obličeji. (Iveet)
  • Rolling Stone dal filmu 0 bodov a uviedol, že "pustiť tento film je najhoršia vec, akú môžete urobiť svojmu rande na Valentína". (Arsenal83)
  • Kniha popisuje Kevinovo (David Lyons) násilnícke správanie oveľa detailnejšie. Postava Katie (Julianne Hough) je popísaná viac do hĺbky a je oveľa menej dôverčivá. Alex (Josh Duhamel) je bývalý vojenský policajt, ktorý rozpoznal, že Katie bola zneužívaná, a pomáha jej s tým. (Arsenal83)

Reklama

Reklama