Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 1

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (253)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem se jedná o tajemný film, kde jsou všichni mladí, krásní, opálení, vše je sladké, přesladké, spousta klišé, no ale co má být? Vždyť se na to dobře kouká a pokud si muž pustí Safe Haven se svou partnerkou, bude žena rozhodně spokojena a celý večer dobře naladěna :) Spojení Hallström a Sparks funguje. 70% (with J.) ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Celou dobu příjemná podívaná a trochu přemýšlení, co vlastně Katie provedla. Vše se po příjezdu do Southportu strhne do romantického filmu. Chvílemi se dočkáme i napětí, ale nic výrazného. Do závěru jsem byl rozhodnutý pro 3*, ale právě díky němu a dopisu na konci nemohu jinak než dát 4*. Dá se říct, že jsem nic závratného nečekal, a proto jsem byl mile překvapen .. 7/10 = 72% ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

Po zajímavém pětiminutovém úvodu přijde zdlouhavá, stokrát omletá stupidita ! Nevím jak, ale po dalších deseti minutách jsem dokonale odhadla děj (kromě záhadné sousedky) a začala se nehorázně nudit. Tím pádem hledat mouchy, kterých bylo stále více a více. Stupidní scénář, ploché u některých až trapné herecké výkony, přiblblé dialogy. Pro mně je tenhle film shit ! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Klasický Hallström. Bohužel spousta diváků tento film neprávem odsoudila do průměrných vod romantických filmů už u prvního traileru a v komentářích pak argumentují předvídatelností, nudou či cukrkandlem. Naopak. Hallström naštěstí stále ctí tradici poctivého filmařského řemesla, skvělého castingu a poutavých námětů, takže i v Safe Haven odměnuje věrné diváky melancholickou atmosférou jižanského maloměsta, příběhem dvou lidí zkoušených těžkým osudem a tentokrát přidal i prvky thrilleru. Ano, i nějaké chybičky by se jistě našly, ale proč je hledat? Promise me something Katie, you'll take a lot of pictures and only regret the ones that you didn't take. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $71,349,120Tržby Celosvetovo $97,594,140Tržby za predaj Blu-ray v USA $9,384,440 //počet predaných kusov 379,867 Tržby za predaj DVD v USA $19,636,649 //počet predaných kusov 1,020,717║ miestami schématicky otrepané ale zachraňujú to celkom sympatický herci, plus záhadný príbeh a malými prekvapeniami /60%/ ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Alexův (Josh Duhamel) obchod se musel pro účely natáčení kompletně postavit. Velké překvapení čekalo produkci, když kopli do země a narazili na základy stejného obchůdku, který tu stál již před 150 lety. (jenik71)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Severná Karolína, predovšetkým v pobrežnom mestečku Southport. Film sa natáčal od 18. júna do 14. augusta 2012. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama