Reklama

Reklama

Bezpečný přístav

  • USA Safe Haven (více)
Trailer 2

Do Southportu se přistěhuje plachá Katie, jejíž minulost halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout – zvolí život na útěku, nebo novou rodinu? (oficiální text distributora)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (253)

hansel97 

všechny recenze uživatele

No tyvole, občas mi nějaká romantika fakt sedne a tady jsem se na konci už blížil k slzám, což se mi u filmů prostě fakt nestává, takže já jdu jednoduše na čtyři a je mi to jedno. Trochu kýčovité, ale přesně tenhle film mi teď padl a musím říct, že pro mě vůbec nebyl předvídatelný a dost nechápu, jak někteří lidé mohli části filmu předem odtušit, že to tu nazývají předvídatelné. Asi jsou vědmy, nebo nevím. Příběh občas pokulhává, ale odpouštím za konec a nádherný vizuál a herecky to je dobré, až na Julianne, která podle mě prostě není dobrá herečka. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Disney verzia Nocí s nepriateľom. V hlavných úlohách fešný mariňák z Transformers, nejaká sympatická blondýnka a záporák, ktorý sa podobá na Cole Hausera a ktorý ako opilý psychopat nevzbudzuje žiaden rešpekt. Ako napínavý thriller za nula, ako romantika pripomína televíznu vycpávku na nedeľné popoľudnie. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Nicholas Sparks ve svých románech neustále recykluje ty stejné motivy, užívá okoukané charaktery, nebojí se příběhových berliček a opětovně nedokáže vykonstruovat příběh, který by překvapoval od začátku do konce. Nicméně Lasse Hallström je tak šikovným režisérem, že Bezpečný přístav je nakonec příjemnou, ač vskutku "průhlednou" záležitostí, v čemž má mimo jiné prsty i nádherné jižanské prostředí, dobře zvolený hudební podkres a sympatické herecké obsazení. Romantiky a romantičky snímek nepochybně potěší, ale náročnější diváci budou asi častokrát kroutit hlavou. P.S.: Pokud se vám provařené "sparksovky" nelíbí, tak na to do kina ani nelezte, poněvadž "nic nového pod sluncem" neuvidíte. (6)7/10! P.S.: Milovníci slaďáků si mohou s klidem přičíst jeden bodík k celkovému hodnocení - a k těm se já hrdě hlásím ;-)! Recenze zde. [novinářská projekce_kino Atlas] ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Takový ten téměř typický romantický film. Což o to, každý ví jak to dopadne, každý už ví po pár minutách, jak se bude vyvýjet děj. Ale někdy i tohle všechno nemůže zkazit zábavu. Nebude to žádné přestřelené hodnocení, ale svůj účel tento film splnil. Překrásná Julianne Hough byla zářící hvězdou, ona byla hlavní důvod, proč dávám víc jak pár červených hvězdiček. Příběh nebyl nějak přestřelený, myslím tím i romantické scény, všechno bylo na snesitelné úrovni. Tedy až na konec, a na mystickou Cobie Smulders alias Matku ze záhrobí. I hrdina opačného pohlaví je u mě považován jako klad, Josh Duhamel je sympaťák vyskytují se v mých oblíbených projektech. No tak abych to shrnul, 60%.. pro tento žánr v mém žebříčku dobré hodnocení! ()

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Vezu se na vlně romantických filmů a velice rychle začínám zjišťovat, že natočit kvalitní, zajímavou a zároveň i něčím originální love story je asi fakt náročný. Nenechte se zmást, nečekám oduševnělá dramatická díla, ale jakožto zástupce něžného pohlaví vítám snímky naplněné prostou láskou, důležitými existenčními (alespoň pro samotné aktéry) otázkami a zajímavým partnerským životem. Nemusely by být tak často plytké a bez alespoň trochu zajímavého nápadu, jako byl konkrétně tento. Herecké obsazení tentokrát nebylo úplně špatné, ústřední dvojice v podání Julianne Hough a Joshe Duhamela byla sympatická, ladilo jim to spolu. Trošku navíc mi tam přišla kamarádka Cobie Smulders, ale zase se ve filmu neobjevuje moc často, takže to vlastně moc neva. Vývoj zamilovaného páru je kupodivu šmrncovně podaný, ale za navazující linku s pronásledujícím policajtem (David Lyons) bych sekala ruce, možná rovnou i hlavy. Jeho role je nudná, otřepaná a hlavně neuvěřitelně průměrná. Samotné finále, ve kterém má tenhle muž taky své prsty, už jen dovršuje pohár unylosti. Nicholas Sparks je generátor na růžovou knihovnu a podle ní se točí stejně barevně laděné filmy. Možná by už konečně někdo měl říct dost a zamyslet se nad zbytečností dalšího takového filmu na stříbrných plátnech. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)

Reklama

Reklama