Reklama

Reklama

Pan Guillaume je nesmlouvavý muž, geniální podnikatel a tvrdohlavý manžel. Paní Bernadette je energická žena, neméně tvrdohlavá manželka a náruživá zahradnice. Jejich manželství je věčný souboj technického talentu a podnikatelských schopností a lásky k přírodě. Stačí jedna výhodná zakázka od Japonců a život paní Bernadette se obrátí naruby. První to "odnese" její zimní zahrada - co se dá dělat, přece svého muže miluje, ale když se obráběcí stroje dostanou i do její ložnice a ona má spánek vyměřený na minutu přesně, vyrazí do protiútoku. A pomsta zklamané manželky stojí rozhodně za to. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Diskuze

jardariha

jardariha (hodnocení, recenze)

Humorně pojatý obraz dnešního podnikatele, zmrda, který se odváží podepsat smlouvu se zákazníkem, aniž by si uvědomil následky svého jednání. Nestihnu to?? Nevadí, makejte víc a zavedeme noční směny, je to velmi výhodné a za minimální sazbu podle odborů. U jednoho takového pracuju. Neštítí se navenek prezentovat svůj úspěch, vnitřně je mu jedno zda zaměstnanci pracují v podmínkách odpovídajících 21. století. Tenhle film miluju a každým dnem si uvědomuju jeho nadčasovost. Dočkali jsme se velmi podobné situace, ovšem bez humoru, a to po pouhých 13 létech od vzniku tohoto skvostu.

d-fens

d-fens (hodnocení, recenze)

iba poznámka k DVD: "pošetkový" disk vydaný v rámci edície "Nový Čas Vás baví" (HCE) mi medzi 45. a 55. minútou riadne sekal... lepšie dvd-prehrávače možno nemajú problém, ale môj staručký Thomson sa zapotil :)

M.B

M.B (hodnocení, recenze)

komedie pro všechny co mají rádi de funese,jeden geg za druhým,člověk se nenudí ,skvělá Girardotová.

Reklama

Reklama