Reklama

Reklama

VOD (1)

Přichází okamžik, na který všichni dlouho čekali. Finální bitva o norské království Kattegat je tady. Bratr proti bratrovi. Ivar proti Lagerthě. Heahmund proti bývalým spolubojovníkům. Všichni jsou připraveni na konec světa... (TV Prima)

Recenze (28)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slibovaná bitva o Norsko se nepovedla. Byla nepřehledná, zkratkovitá a zbytečně plná otravných, leckdy surrealisticky vyznívajících flashbacků. Tvůrci neschopni udělat správnou válečnou vřavu se limitují na pouze bezduché kuchání pěšáků meči a sekyrami hlavních postav. K uzívání nudné, ačkoliv samozřejmě solidně řemeslně podané. Trochu to vyzdvihují šťavnaté detaily typu řezání ruky pilkou v záběru, kdy kolem raněných prochází Lagertha apod. Otázkou zůstava, kdy tedy opravdu bude velké finále a budou se míchat karty ? ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen těžko uvěřit, že na tomhle pracovali stejní lidé jako na první a druhé sérii. Já říkám bravo, našli jste si způsob jak pokazit bitvu idiotskými a zbytečnými ,,tripy" flashbacky a na střídačku s prolínáním náhodného zábíjení pěšáků hlavnimi postavami. Jinak logicky, proč se raději strana Bjorna a Lagerthy neopěvnila v Kattegatu než se nechat pozabíjet mimo hradby a pak jim stejně město nechat bez boje? (nebo proč ho tedy vůbec před útokem opevňovat v první řadě??) Frankové tu jsou také zcela nelogičtí a nejradši bych dal odpad. 15% čistě za část bojových scén. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V desáté epizodě jsem kladně ohodnotil to, že se tvůrci konečně odhodlali k likvidaci důležitějších postav, ale provedení mě příliš nenadchlo. To, že bitvu, "naporcovali" prostřihy s tím, co jí předcházelo, bylo vcelku v pohodě, ale ty přiblblé vize a podivné stavy některých postav mi lezly na nervy. BTW- Halfdanův stupidní konec, to fakt nepřišli na nic lepšího? Mohl si třeba při holení brutálně probodnout břicho. Jo, a abych nezapomněl, Ivar to fakt ještě rozchodí, taky to musím prubnout. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já sem to plný hodnocení narvu. Díl zpracovaný úplně jinak, než jak tomu doposud bylo. Spousta flashbacků, spousta bitvy, spousta zvratů a v neposlední řadě také spousta smrtí hlavnějších postav. Těším se na Rolla, protože je to on, kdo zbyl z původních dobyvatelů první série (Flokiho nepočítám, protože ten je slušně mimo už 2 sezóny). ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

bitka bola nemastná neslaná, avšak to prelínanie flashbackmi tak to bolo na facku. Ale samozrejme kokota Flokiho tam tiež dáme šak prečo nie. Bože snáď sa fakt obetuje a už pôjde kade ľahšie. A len tak mimochodom zabijeme pár postáv, ale bez emócii šak načo. Takže priemer ale aspoň lagertha dostala cez piču a v závere sa navracia Rollo tak uvidíme akú úlohu zohrá. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama