Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vendula s Martinem Vrážem se poznali na vernisáži studentů akademie výtvarných umění. Vendula plánovala dráhu umělecké malířky, ale místo toho se vdala, porodila tři děti a stala se z ní žena v domácnosti. Martin pracuje ve firmě, která se zabývá marketingem zaměřeným na hračky a hlavní sídlo má v Rusku, kam by měl jít Martin pracovat. Své práci věnuje hodně času na úkor rodiny a s Vendulou už na sebe nemají žádný čas. Když jede celá rodina za Martinovým tátou na víkend, dojde Vendule trpělivost: nechá děti s Martinem a sama jde za tchánem do hospody. Tchán ji chápe a vyprovokuje Martina k uzavření sázky, že se nedokáže sám postarat o své tři děti po dobu jednoho měsíce. Vendula tak má celý měsíc pro sebe, může odpočívat, bavit se a vrátit se k malování. Zato Martinovi nastávají těžké chvíle, neboť nemá představu o chodu domácnosti ani o tom, že dětem musí určovat pravidla... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (277)

berusche 

všechny recenze uživatele

Tak já s dokážu vžít do toho, jak to vypadá v běžných rodinách a také věřím, že kdy dva dělají totéž, není to totéž. Ale trochu mě mrzí, že veškerý potenciál byl zabit, a to i herců - špatným scénářem, který je nejen nudný, otřepaný a vlastně bez zápletky, ale také nedostatečný co do samotného námětu. To se prostě nedá nic dělat. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JÁ, MARTIN VRÁŽIL, TVRDÍM, ŽE SE POSTARÁM O SVÉ DĚTI, PO DOBU JEDNOHO MĚSÍCE.…“ /// Rodinnej film pro dospěláky, ve kterým má mamka už po krk parchantů (i taťky), a tak se vsaděj, že taťka výměnu rolí neustojí. (furt lepší, než aby se k tomu postavila jako Romča) Taťka pak jede na plnej úvazek, parchanti zloběj, vlastně ne, chovaj se tím svým přirozeným způsobem a von je z toho … šak víte. Může to bejt i vtipný, ale přeci jen tyhle kousky má Poledňáková zmáklý líp. Přesto jsou tady věci, který pobavěj a jako vůbec největší plus vidím v sympatickým obsazení. Když už se mi zdá, že to všechno bere správnej směr, přichází syndrom vyhořelý matky, příběh se zase posouvá jinam a dojíždí do zdárnýho konce spíš setrvačností. Von tady vůbec tak nějak podivně funguje systém uvěřitelnosti. Ale co, rodinka je to sympatická a v českým filmu už bylo i hůř. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem schopná vydržet měsíc bez (svejch) třech malejch děcek. 2.) Individualitu dítěte buduju přes psí kostým. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Co všechno neudělat pro svoje skvělý auto. Story o neschopném taťkovi, který se pochlapí (nebo spíše poženští) a podnikne strastiplnou cestu k srdci svých tří roztomilých ratolestí i utrápené mamce. Marek Taclík obstál na výbornou, stejně tak všechna ta ječící drobotina a i Kristýna Boková (opravdu nádherná baba) se svým úsměvem u mě ze začátku bodovala, jenže pak se to celé díky Budařově postavě tak nějak nesmyslně zašmodrchalo (zákaz zahýbání, manžel se polepšil a a zvládá to, ale proč si ještě trochu neužít), že jsem měl chuť zmáčknout stopku a nedokoukat to. A co tam proboha dělal ten Kraus? Takže díky za těch pár dobrých vtípků, ale i za to, paní scénáristky, že jste příběh zvrzaly jak to šlo .. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chceš si povídat nebo se chceš hádat ??" -"Asi spát !!" ;) Když jsem v kině viděl trailer, tušil jsem, že mě snímek se stupidním názvem a sympatickým looserem, téhle škatulky se může se svým kukučem jen těžko zbavit, Markem Taclíkem, k němuž nemám sebemenších výhrad, v hlavní roli bude bavit, což se nakonec splnilo asi z poloviny, protože jak bývá u Chlumského zvykem, ne vše funguje tak jak by mělo !! Překvapivě i zajímavá a půvabná Kristýna Boková-Lišková se mi moc líbila, a to nemyslím jen scénu, kdy se nebála svléknout u rybníka, čímž však vlastně s pozitivy co do obsazení dospěláckých postav končím, protože pak už mě neštval snad jen jako vždy parádní Jan Budař, většina ostatních postav na mě působila neuvěřitelně otravně.. K nejoblíbenějším filmům Marie Poledňákové má Martin a Venuše stejně daleko jako Marek Taclík k Bradu Pittovi, o to však bylo moje překvapení větší, když jsem si prvních dvacet minut říkal, jak svěží, přirozeně vtipný a příjemný film se mi dostal do rukou.. Je třeba si však uvědomit, že většina fórků a gagů stojí a padá s dětskými hrdiny, jejichž repliky jsem si užíval se záchvaty smíchu, vše ostatní už působilo opravdu o poznání hůře, strojeně a nevěrohodně, což s ubíhajícími minutami očividně spělo k očekávaně trapnému a nevypointovanému konci, kdy už je to celé jen o setrvačnosti bez špetky nápadu, což na mě působilo dojmem, že na závěru scénáře pracovali kojenci !! Většina vedlejších linií také trpí naprostou postradatelností uvnitř příběhu, ta šílená s mladým Krausem budiž toho jasným důkazem, tvoří tak pouze tlustou vatu vyplňující hluchá místa, což však až příliš bije do očí.. Nakonec však film musím hodnotit hodně pozitivně, i díky skvělému soundtracku Michala Hrůzy, rozhodně jsem se bavil, mrzí mě jen naprostá nevěrohodnost, která jasně kontrastuje s cíli, které tvůrci tohoto rádoby rodinného kousku měli.. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jedno opravdu velké plus film má. Práce s dětskými herci je vysoce nadstandardní. Jsou přirození, vtipní a snad až na pár náznaků ani znak po topornosti nebo trapnosti. O dospělákách se to říct nedá. Bokovou v první řadě nemusím. Ostatní herci by byly dobrou volbou, ale ne do filmu, kde jim není dán žádný zajímavý prostor. Vtipy by film měl slušné, ale jsou totálně nevyužité. Někdo je vypálí a hned je přebije další scéna. Nebo je cítit náznak dobrého fórku, kterému ale chybí něco k dotažení. Že je téma stokrát viděné je pravda, ale i stokrát viděné může být dobře a zajímavě natočeno. To se zde nepovedlo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama