foto

Evženie Rážová

  • nar. 20.1.1960 (58 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Rašín (TV film)
2016 Dvojníci
Tenkrát v ráji
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Příběh kmotra
Sněžný drak (TV film)
2012 7 dní hříchů
Martin a Venuše
2010 Dešťová víla
Domina (TV film)
Kráska a netvor 1950 (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Nepolepšitelný (TV film)
Sněžná noc (TV film)
2008 Fišpánská jablíčka (TV film)
2007 Boží duha (TV film)
O uloupené divožence (TV film)
2005 Krev zmizelého
Restaurace U Prince (TV film)
2004 Duše jako kaviár
Křesadlo (TV film)
2003 O svatební krajce (TV film)
2002 Počkej, až zhasnu (TV film)
Černý slzy (TV film)
2001 Královský slib
Vohnice a Kiliján (TV film)
2000 Der Lebensborn - Pramen života
Jabloňová panna (TV film)
Společnice (TV film)
1998 Čas dluhů
1996 O sirotkovi z Radhoště (TV film)
1995 Jak chutná smrt
Sen o krásné panně (TV film)
1994 Hrad z písku
V erbu lvice
1993 Sedmero krkavců (TV film)
1992 Zamilovaná (TV film)
1991 Někde je možná hezky
1989 Dynamit
Putování po Blažených ostrovech (TV film)
Příběh '88
1987 O nejchytřejší princezně (TV film)
1986 O princezně, která ráčkovala (TV film)
Plaváček (TV film)
Případ nevinné řeky (TV film)

TV seriály

2007 Škola Na Výsluní (TV seriál)
Konec školy (E13)
Výlet (E12)
Křupky Danda (E11)
další epizody (13)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2005 Eden (TV seriál)
Most do Orientu (E06)
Bruslaři (E05)
Nové auto (E04)
další epizody (6)
Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak kostky byly vrženy (S03E14)
Jak jsme se všichni drbali (S03E13)
Jak jsem málem přišel o život (S03E12)
další epizody (14)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Vše pro syna (S01E04)
Podle vlastních zásad (S01E02)
2000 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak se věštba splnila (S02E14)
Jak jsme měli kojence i Japonce (S02E13)
Jak Elis jela rallye (S02E12)
další epizody (14)
1998 Ranč U zelené sedmy (TV seriál)
Jak jsme dostali všichni klaustrofobii (S01E14)
Jak maminka k zimnímu spánku ulehla (S01E13)
Jak do babičky vstoupil duch Dobromily Rettigové (S01E12)
další epizody (14)
1996 Draculův švagr (TV seriál)
1991 Území bílých králů (TV seriál)
Dopadení (E07)
Nový les (E06)
Výlet (E05)
další epizody (7)
1984 Paragrafy na kolech (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1973 Boříkovy lapálie (TV seriál)
Tygr (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace