Reklama

Reklama

Mladý policajt Vincent Milès (Ymanol Perset) bol najlepším študentom akadémie. Má iba 22 rokov, no už v tomto veku je elitným expertom na zbrane, vyniká v streľbe a umení likvidovať ciele. Patrí medzi tie zriedkavé talenty, o ktoré prejavujú záujem iba vládne zložky a špeciálne jednotky zamerané na boj proti terorizmu. Keď Vincent odmietne vstúpiť do špeciálnej jednotky, skorumpovaný Milo Cardena (Joey Starr) dostane za úlohu vlákať ho do pasce. A tak sa jedného dňa Vincentov život zmení na nočnú moru. Urobí chybu, následky ktorej si vyžiadajú množstvo obetí nielen v radoch polície a špeciálnych jednotiek, ale aj v podsvetí. Chybu, za ktorú sa ocitne v pekle, odkiaľ je návrat už nemožný. (TV JOJ)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (40)

papadoce 

všechny recenze uživatele

A máme tu opäť akúsi francúzsku nijako neurážajúcu priemernú jednohubku. Filmy z policajného pristredia ma bavia. Áno, konkrétne v tomto počine sa vyskytlo niekoľko zbytočne rating znižujúcich krátkych momentov, ale keď sa nad ne dokážete povzniesť tak to zas taký prepadák nebude. Aj 80 minút sa dá pokaziť, ale tuto to zvládli udržať v akceptovateľnej miere a preto tomu tri hviezdy pristanú. Au revoir. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo mě se to celkem pozdávalo. Jedná se o trochu netradiční typ kriminálky. Je pravda, že představitel hlavní role mě úplně neinteresoval, ale líbilo se mi, jak se mu postupně všechno rozpadá pod rukama a propadá se do čím dál tím hlubších a hlubších sraček. Velkou část akčních scén, pak vyplňují tréninkové sekvence, ale ty jsou nutno uznat nápadité, profesionální a působí celkem dost realisticky. Finální pointa je pak jenom naznačena, ale dá se tušit jak se to vyvrbí. On už si hrdina v dané situaci moc vybrat nemohl. Více než solidní film.70% ()

Reklama

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Mladík, který má dar přímo z pekla. Umí přesně a hlavně rychle střílet, takže je jasný, že přitáhne pozornost ostatních a ve skladišti zbraní, kde si v poklidu pracuje, dlouho nevydrží. Protože je zavázaný komisaři, který ho vychoval po smrti jeho otce, je zřejmé, že na druhou stranu nechce. Přesto se konkurenci na něj podaří ušít boudu a mladík v tom začne pěkně lítat. Snímek má napětí a těch zájmových skupin, tam není tolik, aby se v tom nedalo vyznat. Kdo má rád střílečky, tak by si neměl nechat ujít. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Colt 45 bohužel nemířil přesně - naprosto mě minul. Fabrice Du Welz poměrně schopně formuje hutnou a mrazivou atmosféru a snaží se vypadat jako tuze drsný film o nevinném policejním střelci, který se dostane do bezvýchodného korupčního obklíčení. Bohužel velmi nedotažený scénář mu systematicky hází klacky pod nohy a hlavní hrdina si počíná natolik hloupě a naivně, že bylo nad mé síly se s ním ztotožnit a fandit mu. Podprůměrná policejní story, jakých už byly natočeny mraky! ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Šéf Stobbart se trefil. Příběh o profi poldíkovi, který je ve střelbě takřka neomylný a výrazem připomíná Taylora Lautnera. Ale charisma mu nechybí, hraje celkem dobře. Problém je ve scénáři, který ač 80 minut není dost, tak nudí a člověk jen vyčkává na pořádnou akci. A vyčkává do konce filmu. Akce teda moc není a však když na ní dojde, je radost sledovat veškeré průstřely, zejména headshoty jsou špičkové. A vlastně vizuální stránka je dost dobrá, hudba fajn. Zbytek postav nemá co nabídnout, i když tu je několik známějších tváří z jiných Francouzkých filmů. Jinak film jako celek za moc nestojí, psal jsem akce fakt málo, je tvořena z několika sekundových výstřelů, za to je perfektní. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno