Reklama

Reklama

Jízda do pekel 3

Trailer

Obsahy(1)

Rusty Nail, mstivý řidič kamionu se zálibou v cizím utrpení, rozjíždí své zvrácené choutky na nejvyšší rychlost v novém NECENZUROVANÉM pokračování Jízdy do pekel! Když se několik mladých amatérských jezdců rozhodne zkrátit si cestu na závod Road Rally 1000, nevědomky rozpoutají děsivou noční můru. Náhodné setkání s Rustym pro ně znamená smrtelné nebezpečí, protože Rusty každou svou další oběť pronásleduje, ponižuje a mučí s nekontrolovatelným potěšením. Užijte si sérií nečekaných zvratů a krvavých překvapení ve strhující a mrazivé Jízdě do pekel 3 na plný plyn! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Declan si chtěl odpočinout od Wrong Turn rodinky a vrhl se na Joy Ride. Tak tedy : Rezavej hřebík je prostě nesmrtelnej a i když ve dvojce prožil ohnivé inferno tak zde má pleť opět jako dětskou prdýlku a dále terorizuje nevinné kolemjedoucí. Tentokrát to odnese jezdec rally a jeho parta a garantuju vám, že většina z nich se závěrečných titulků nedožije a pokud někdo přece jen jo určitě si příště rozmyslí házet kamionu myšky (tím myslím, že mu to střihli s autem před čumák a ne že po něm házeli potkany) . Že je Rezatec psychouš to už víme dávno takže ve své choré palici vykalkuluje, že přiměřeným trestem bude pomalá a mučivá smrt celé bandy a snaží se opravdu srdnatě zlikvidovat všechny a všechno. Bát se u toho nedá, ale dobře se na to kouká, nenudí to a já se celkem bavil takže spokojenost. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Z Rustyho Naila se pomalu začíná stávat kult. Ale po těch dvou dílech mi to příjde čim dál nudnější. Ono jako lehce to obměnit je o ničem, ty různý druhy smrtí, dejme tomu original, taky se dozvíme jakej je Rusty hacker a jak se svejm obětím dostane na kobylku, ale celkově je znát, jak moc to je amatérský. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Joy Ride 3 sa mi z celej trilógie zdal najslabší. Príbeh a nápad v tomto filme mi zo všetkých dielov prišli najmenej rozvinuté, dej veľmi nudný a pomalý a scenár bez nápadu. Vzhľadom k tunajšiemu hodnoteniu (53%) sa musím odhodlať k opakovanému pozretiu, no to bude ďalší čas utratený dlhým nutkaním. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rusty Nail nie je len tak obyčajným vodičom kamiónu. Kto sa s ním zapletie do konfliktu, bude ľutovať. Rusty totiž miluje násilie a hrádky s tým súvisiace. Na cestách stretáva mnoho ľudí, ktorí sú v nesprávnu dobu na nesprávnom mieste. Jedným z nich je aj šesť členný, pretekársky team na čele so závodníkom, Jardanom. Mladá partia si chce cez neďalekú, odľahlú cestu "Route 17" skrátiť presun k samotnému miestu pretekov. To však nemali robiť. Uvedená oblasť je krutou dráhou do PEKLA, kde je diablom, samotný RUSTY NAILl! Úvod ako z veľkej knihy. O´Brian sa "pochlapil". Po jeho posledných výtvoroch "Wrong Turn 3, 4, 5", ktoré boli prepadákom jak Brno, je "Joy Ride 3", ako z mŕtvych vstanie. Dej, či príbeh ako taký, nemá zmysel hodnotiť. Nič iného, ako jednoduchosť sa v jeho prípade ani nedala očakávať. Nakoniec, on predsa nie je žiadny Š. Sono, aby tu vymýšľal nejaký komplikovaný drama slasher s hlbokou myšlienkou. Tak isto správanie osôb či v niektorých momentoch, amaterizmom zaváňajúce herecké výkony. Jeho najsilnejšou stránkou sa tak "nečakane" stalo gore a spôsob zabíjania s tým súvisiaci. Škoda len, že sa v snímku neobjavilo viac takýchto scénok. Inak, celkom spokojnosť, nesťažujem si ;) – 55%. ()

helljahve 

všechny recenze uživatele

V rámci toho aké dnes horrorové sračky vychádzajú, tak určite nadpriemer.Ja som si to užil, v podstate ani nemám čo vytknúť. Sú mi u riti nejaký amatérsky herci, hrali dobre. Gore parádička, Rusty Nail je magor na pohladanie.... A Declan O'Brien? Odporúčam pozrieť bonusy na dvd, možno na tohto pána režiséra predsa len zmeníte názor. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama