foto

Nick Zano

  • nar. 8.3.1978 (42 let)
    Nutley, New Jersey, USA

Biografie

Nick Zano, narozený 8. března 1978, je americký herec a producent. U diváků je známý především díky roli Vince v sitcomu WHAT I LIKE ABOUT YOU. Než začal hereckou kariéru, pracoval krátce jako korespondent na MTV News.

Nick se narodil na Floridě v Nutley, New Jersey a jako dítě žil na Floridě. Během studia na Wellington High School na Floridě se věnoval tvorbě dramat a navštěvoval televizní oddělení. V mládí spolu se svými spolužáky točil parodie a vysílal je na školních webových stránkách a TV stanicích. Zano také psal a režíroval některé studentské filmy. Krátce po dokončení vysoké školy se odstěhoval do Los Angeles a dostal práci u rozvojových filmů a televizních projektů.

V roce 2003 získal roli Vince v sitcomu WHAT I LIKE ABOUT YOU, kde si také zahrály Amanda Bynes a Jennie Garth. Na diváky zapůsobil ve druhé sérii a u seriálu zůstal až do čtvrté a poslední série, která skončila 24. dubna 2006. Po skončení pokračoval jako výkonný producent reality show WHY I CAN´ T I BE YOU?

V následujícím roce se Zano objevil po boku Haylie Duff v romantické komedii MY SEXIEST YEAR, která měla světovou premiéru v roce 2007 na Hampton International Film Festival. V roce 2008 se objevil ve vedlejšÍ roli v komedii PO ČEM KLUCI TOUŽÍ? Toho roku se objevil také ve filmech ČIVAVA Z BEVERLY HILLS a v thrilleru JÍZDA DO PEKEL 2. V roce 2009 si Zano zahrál v závěrečném dílu série NEZVRATNÝ OSUD.

Rostislav "Alexandre" Talafa

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ass Backwards
Lost Luck
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
Scents and Sensibility
Třídní sraz
2009 Nezvratný osud 4
Operating Instructions (TV film)
2008 Jízda do pekel 2
Po čem kluci touží?
Čivava z Beverly Hills
2007 My Sexiest Year
2005 Vše, co můžeš chtít (TV film)
2004 Tlustý Albert
2002 Chyť mě, když to dokážeš

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Great British Fake Off (S05E10)
Zari, Not Zari (S05E09)
Romeo V Juliet: Dawn of Justness (S05E08)
další epizody (10)
2019 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hey, World! (S04E16)
Terms of Service (S04E15)
Nip/Stuck (S04E14)
další epizody (8)
2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Legends of To-Meow-Meow (S04E08)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
další epizody (16)
2017 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Beebo the God of War (S03E09)
Crisis on Earth-X, Part 4 (S03E08)
Welcome to the Jungler (S03E07)
další epizody (18)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
The Chicago Way (S02E08)
Invasion! (S02E07)
Outlaw Country (S02E06)
další epizody (8)
Arrow (TV seriál)
Invasion! (S05E08)
2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Americký sen (E08)
další epizody (10)
One Big Happy (TV seriál)
2014 Friends with Better Lives (TV seriál)
Pros & Cons (E04)
2013 Máma (TV seriál)
Jail Jail and Japanese Porn (S01E17)
Nietzsche and a Beer Run (S01E16)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
She Got Game Night (S03E18)
In the Heat of the Noche (S03E14)
Our Best Friend's Wedding (S03E13)
další epizody (5)
2012 2 $ocky (TV seriál)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 2 (S01E24)
A Marto Stewartová, dobře se bavte 1 (S01E23)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
No-Ho-Ho (S03E07)
To Serb with Love (S03E06)
P&P Romance Factory (S03E05)
2011 2 $ocky (TV seriál)
A Johnny a Cash (S01E09)
A křeččí kultura (S01E08)
A problém krásna (S01E07)
další epizody (6)
2010 Melrose Place (TV seriál)
Wilshire (E18)
Sepulveda (E17)
Santa Fe (E16)
další epizody (5)
2009 Město žen (TV seriál)
Zamilovat se zakázáno (S01E06)
Lekce líbání (S01E05)
Jsem přitažlivá (S01E04)
další epizody (5)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
Somewhere a Clock Is Ticking (S02E16)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)

Dokumentární

2003 Pepsi Smash (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 MTV News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce