Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Dvaadvacetiletý Rjóta Sakamoto, náruživý hráč počítačové hry Btooom!, se jednoho dne probudí na zdánlivě opuštěném tropickém ostrově. Vůbec si nepamatuje, jak se na ostrově ocitnul, ale ještě než se pořádně vzpamatuje, tak už mu jde o život – je napaden neznámým mužem, jenž se Rjótu snaží zlikvidovat pomocí bomb. Rjóta velmi rychle pochopí, že na ostrově zdaleka není sám, a že pokud chce přežít, bude muset také zabíjet. Pomocí bomb, stejně jako v jeho oblíbené počítačové hře. Ve hře, která se nyní stala realitou a jíž je Rjóta součástí. Povede se mu přežít a zjistit, jak a proč se na tomto ostrově smrti ocitnul? (Hromino)

(více)

Diskuze

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

xoxolove: Ano, ten borec s profilovkou Kiry to napsal. :D Ale podívej se na to z lepší stránky – můžeš napsat obsah ke K, na ten se zatím nechystám. :D 

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

xoxolove: Tak mně to nepřipomíná jen Hunger Games, mně to připomíná ještě i Battle Royale a SAO. :D Ale přestože to moc originality nepobralo, nevypadá to tak zle. Ba naopak, působí to na mě fajnovým dojmem. 

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnocení, recenze)

Hem.m: Chod niekam! :D

Hromino: No... prvý diel si pozri a ak sa ti to bude páčiť... neviem, ťažko povedať - po 4 ep. by som to ohodnotila na 60%.. myslím, že viac ani nedám, ale ktovie... môže ma milo prekvapiť.

Hromino

Hromino (hodnocení, recenze)

xoxolove: Ale né, teď vážně a bez rýmů – stojí za to se na to mrknout?

Chinese Ashio

Chinese Ashio (hodnocení, recenze)

90% mi príde prehnaných... na 4 epizódy určite... Istým spôsobom mi to pripomína "The Hunger Games" - a všetci, ktorí to videli vedia prečo ;)

Reklama

Reklama