Reklama

Reklama

VOD (1)

David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí. Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně. Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna. Zjistí totiž, že je biologickým otcem 533 dětí. Ano, 533. Slovy Pětsettřicettři. Před 20 lety daroval za peníze sperma a jeho spermabanka mu teď posílá velmi zajímavé úroky. Všechny jeho děti navíc teď požadují odtajnění identity svého biologického otce. Utéct, přestěhovat se, změnit si jméno, nebrat telefony, neotvírat dveře. Běžná řešení David kupodivu zavrhne. Namísto toho se ve slabé chvilce rozhodne vykašlat se na rady svého právníka a otevře Pandořinu skříňku - obálku s fotkami a životopisy svých čerstvě dospělých dětí a rozhodne se je potají poznat. Je to dobrý nebo špatný nápad? Každopádně hodně zábavný nápad! (Bontonfilm)

(více)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (361)

Kopik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsme klasickou komedii ve stylu Vince Vaughna, dostal jsem přesně odměřený výborný film o nevšedním problému. Skvělá myšlenka, dobré zpracování, pro mě obrovské překvapení. Nicméně neočekávejte od daného dílka typickou komedii, jedná se spíše o romantické drama s lehce komediálními prvky (SPOILER: nejvíce komediální byla asi scéna při skoku do bazénu a s popelářema, kdo viděl, ví). Ale mohu s čistým svědomím konstatovat, že jako oddychovka s velice příjemným obsazením to lze více než doporučit. Toto se vážně povedlo. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Na filmu není nic špatného, ale ani dobrého. Vzhledem k nápaditému námětu je to však celé nezajímavé od A do Z - k žádné postavě si divák nevytvoří vztah a snímek v žádném ohledu nepřekvapí. Další z těch filmů, který měl být buď vtipnou komedií nebo vážnějším dramatem. Takhle to není ani jedno a je to vážně škoda... Průměr a jasné 2,5*. ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Za nevěřícného kroucení penisu musím konstatovat, že tento snímek není ukázková středoproudá americká komediální mrdka. Do svatého hovňouse, vždyť ono se to dalo sledovat, aniž by mi žluč ucmrndla do krevního oběhu a můj mozek nabobtnal jako kukuřice v mikrovlnce. Už se mě automaticky jímá dávicí reflex, když vyťukávám slovo "šablona", ale pro jednou mohu říci, že se té ublemcané žánrové šablony finální sestřih držel jen čistě zevrubně a čas od času jsem měl dokonce pocit, že nemám páru, co se semele v příštích minutách. Čas od času. Vincík na to, jaký je to nepřekvapivý hovnař, žvatlá své repliky vskutku grandiózně. Dalo by se dokonce říct, že podobně jako u kolegy McConaugheye jeho kariéra chytá druhý dech, viz jeho krutopřísný záporák v druhé sezóně True Detective. Zkrátka mi filmy Kena Scotta přijdou zbytečně podceňované, Delivery Man a Unfinished Business totiž jedou na tak ideální frekvenci hřejivosti a umírněného patosu, jak se to v dnešní době nevidí. PS: Pravděpodobnost incestu mezi 533 potomky je kurevsky velká. Zasloužilo by si to sequel po dvaceti letech, kterej by se věnoval následující generaci kyklopů, kozohlavů a všemožných jiných postižů, co by halekali "Timmyyyyyy". ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto filmu spatřuji v tom, že se jaksi neví, jestli to je teda komedie nebo drama. A tohle zápolení vede k tomu, že na mě snímek působí rozpačitě a nedotaženě. Scénarista a režisér mohl zvolit cestu ztřeštěné komedie, Vince Vaughn je na ně expert a to se mu klidně mohlo povést bez nechutných či trapných vtipů. Anebo mohl zvolit vážnější notu, zaměřit se na tři, čtyři nejzajímavější potomky a jejich postavy více rozpracovat. Takhle se bruslí celou stopáž po povrchu a výsledek je nijaký. A americký závěr nás Evropany vede opět pouze k povzdechu : "další trapný happyend". U mě to však nic nemění na oblibě Vince Vaughna, ten může natočit cokoli a já mu rád odpustím. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Dost dlouho jsem se na snímek těšil a mnohokrát jsem se poohlížel, jestli už se konečně někomu zachtělo podělit se s titulkami. Tím více jsem po zhlédnutí zklamán. Ta v popisu slibovaná bžunda mi absolutně unikla. Nezasmál jsem se ani jednou, a to jsem byl dnes vybaven extrémně dobrou náladou. Většinou stopáže jsem se silně pronudil. Film je brutálně stereotypní. Neděje se v něm absolutně nic. Obtloustlý exmasturbátor pobíhá po státech a tajně si prohlíží své biologické potomky. Přitom nápad je to fajn a i pořádně orginální. Pokud nemáte v úmyslu zažít skoro dvě hodinky nudy, tak vřele doporučuji vyhnout se snímku tak velkým obloukem, jaký jen dovedete udělat. Z mého pohledu se jedná a naprosto blbý film. Alespoň, že se tam nemlátí 20 letí upíři se stejně starými vlkodlaky. 1* ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • David Wozniak (Vince Vaughn) má hnedé oči, no veľké množstvo jeho potomkov má oči modré. Z genetického hľadiska, nakoľko je "gén hnedých očí" dominantný, to nie je možné. (Lukoh)

Reklama

Reklama