Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

7. listopadu 1980 se na maloměstě ztratily dvě děti. Měly být do šesti doma, ale už se neukázaly. K jejich nalezení jsou povoláni detektivové Wayne Hays a Roland West. Začínají tak složité vyšetřování, kde je málo stop a žádný podezřelý. (Varan)

Recenze (40)

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá tíha třetí série je položena na úloze a herectví Aliho. Ta sázka vyšla. Jen škoda, že necitim chemii mezi parťáky jako tomu bylo u předchozích sérii. Atmosféra 80.let, konec vietnamské války a špinavý Arkansas je skvělá kombinace. Za mě skvělý začátek a těším se na zbytek série. Laťka je od začátku hodně vysoko. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Třetí série Temného případu se vrací k ověřeným postupům z jedničky, přitom ale nabízí dost nových podnětů k tomu, aby to diváka znovu maximálně vtáhlo a nenechalo ho vydechnout, dokud s postavami nedojde k dalšímu vodítku. Úvod je skvělým návratem do formy a to i po režijní stránce, další dvě epizody se dějově trochu táhnou, potenciál je tu ale znova obrovský. Už teď se nemůžu dočkat na zbytek řady. ()

Reklama

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný rozjezd. Už jsem se k True Detective ani nechtěl vracet, ale nakonec (zatím) nelituji. Poměrně složité časové roviny vyprávění jsou zdařile a organicky propojené tak, aby byl čas na plíživé napětí, tajemno, pocity viny, o kterých ještě ani nevíme, zda jsou oprávněné či nikoliv, ... Slaměné panenky pěkné, lidé i lokace správně redneck. Vypadá to dobře. Jen si myslím, že lokalita nálezu, která byla objevena jakoby náhodou a instinktivně, by byla jedna z prvních, kam by se šli švestky podívat. Takže trochu fail. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“A missing person, a murder, a touch of Southern gothic. Two stone-faced men driving through a desolate countryside. A narrative jumping from decade to decade, following the detective’s voice as he slowly, so slowly, spills the tale to us, and to the men in the deposition room who already know it. Long overhead shots of roads, always roads. True Detective is back." ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada začíná docela dobře. Atmosféra, postavy, dialogy, samotný případ, napětí, tempo, to všechno na skvělé úrovni, podobně jako v první řadě. Co mi tam však chybí je nějaká originalita, která byla ve druhé řadě. Tohle je prostě tou základní kostrou příběhu kopie první série. Také je tam pár nelogičností, ale nic hrozného. Co mi tam ale vadí, je to rozdělení do víc časových rovin jako v první sérii, což je tak zbytečné! Hlavně ta prostřední linka. Kdyby to šlo radši po nějakých třech dílech a těmi lety bychom proplouvali postupně. Jakoby se báli po neúspěchu druhé série znovu zariskovat. Jsem hodně zvědav, co bude dál, zatím za čtyři hvězdy. 80%. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama