Reklama

Reklama

Pohřbeni zaživa

(TV film)
  • Česko Pohřbeni zaživa 2 (více)

Obsahy(1)

Celých deset let už kolují pokojným americkým městečkem podivné pověsti o tom, že Clint Goodman vstal z hrobu, aby zabil svou nevěrnou manželku a jejího milence, doktora, který obstaral jed k jeho otravě. Nyní, jak se zdá, se historie opakuje. Když mladá Laura Riskin zdědí značný majetek, doufá, že s manželem Randym konečně budou tou správnou rodinou. Randy má však zcela jiné plány a společně se svou cynickou milenkou Lauru zavraždí, zmocní se dědictví a společně začnou žít nový život v přepychu. Jenže mrtvá manželka ještě neřekla své poslední slovo. Víko rakve se otevírá a zhrzená Laura se vrací do našeho světa. Na své cestě pomsty potkává i tajuplného cizince, jehož posmrtné zkušenosti jí nyní přijdou obzvlášť vhod. (Řitka video)

(více)

Recenze (17)

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Druhe pokracovanie nestalo za nic. Uplne sklamanie, ktore je citit vsade. Mne to nejako nesadlo a bol som z toho sklamany. Pomsta zo strany tej zeny bola nudna a nie moc zdlhava. Nejako mi to rychlo preblesklo a bol coskoro koniec. Pocas celeho filmu sa toho moc neudialo a zakomponovanie hlavnej postavy z jednotky len bola slaba narazka, aby to film dohnalo dopredu k sledovanosti. Nic moc film. Raz pozriet a rychlo na film zabudnut, taky dojem som mal z toho filmu. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Okopírovaný první díl. Takže zatímco v prvním díle zabila manželka s milencem manžela a on to přežil tady zabije manžel s milenkou manželku a ta to přežije. Kopírovaní prvního dílu pokračuje chce ji rychle pohřbít ona se probere v hrobě a dostane se z něj (tady s pomocí týpka z jedničky) a jde se mstit. Oproti prvnímu dílu tohle nemá vůbec koule (ani se o to nesnaží jen parazituje na prvním díle a počet originálních scén je snadno spočitatelný). Navíc zatímco chlapovi v prvním díle tu pomstu bych i věřil (podle chování) tady té ženské ani náhodou. Závěr s lodí je trapný až to bolí. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když je pokračování nějakého filmu podařené, respektive když mě baví a dobře se u něho zrelaxuju, nemám pak problém s tím, když je to pokračování zároveň i pouze prachsprosté a nenápadité obšlehnutí/vykradení dílu prvního (což je i tenhle případ). Zvlášť když v něm hraje jedna pěkná hubená zrzka. Pomsta je opět mile sadistická, její podoba tentokrát i o něco uvěřitelnější... I když (SPOILER) rád bych teda viděl, jak by taková hubená zrzka vydrásala dva dospělý lidi z garáže, někam je naložila, převezla a pak ještě přenesla do kajuty na palubě jachty. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme sa niekto z kompetentných rozhodol ( a viem si aj predstaviť kto ), že nie je fér, aby len ženské boli vo filmoch zobrazované ako zlatokopecké svine a tak sa natočil...remake. Ide síce technicky o pokračovanie, ale takmer do bodky okopírovaný dej prvej časti z neho robí niečo, čomu sa v dnešnej dobe populárne hovorí reboot. Výmena pohlaví z toho neurobila nič lepšie. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento thriller má celkem šťávu. Z počátku se zdálo, že to nepřinese nic vyjímečného, ale postupně budující atmosféra vytvářela vcelku zážitek. Tady si televizní tvůrci dali záležet a vytvořili neoriginální dílo, které se nesnaží za každou cenu o hororové scény a zbytečně netlačí na pylu. Dojem kazí občasné úlety některých herců a nelogické části, přesto je to povedený film, jaký se v televizní produkci jen tak nevidí. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama