Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan, který se od Normy dozvěděl, že Caleb je jeho otcem, se zpije do němoty, obviní matku z intrikánství a opustí motel. Když je jeden z Fordových dělníků zabit, šerif Romero důrazně varuje Zanea. Mezitím trýzněný Norman vyhledá Caleba, aby pomstil matčino příkoří. Potom si však nic nepamatuje a z transu ho dostane až jeho nová kamarádka Cody. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

pallok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aktérov pribúda, klamstiev a kostlivcov v ich hlavách tiež. A prečo ich pribúda? Jednoduchá odpoveď – aby bolo koho zabiť, minimálne ublížiť mu. Zápletky pribúdajú, seriál drží divákov v napätí, jedine, čo mi vyslovene vadí sú recenzie ktoré opisujú čo sa v hodnotenej epizóde stalo. PS Norman a jeho paranoja sa začína prejavovať 100percentne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dylan sa ťažko vyrovnáva s tým, že Caleb je jeho otcom. Norma si vyrazí s Gregorym a Norman žiarli. Štve ho aj to, čo robil Caleb a tak mu kamarátka navrhne,aby Caleba vystrašili. Norman má obavy, ako to dopadne a tak obaja odídu, ale neskôr sa na miesto vracia sám. Šerifovi Romerovi zhorí dom potom, ako sa v prístave postaví Zaneovým chlapom. Epizóda je skvelá najmň vďaka výstupu Normana čoby svojej matky pri pokuse pomstiť sa dvakrát tak ťažkému Calebovi. Freddie Highmore má nepochybne talent. ()

Reklama

Reklama