foto

Ian Tracey

  • nar. 26.6.1964 (55 let)
    Vancouver Island, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Endless
2019 Krvavé účty
2018 Rabbit
2016 Dead Rising: Endgame
Hello Destroyer
2015 Eadweard
2013 Hell in a Handbag
Muž z oceli
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Donovan's Echo
2008 Iron Road (TV film)
2005 Intelligence (TV film)
Tajemná posedlost
2004 Ice Men
The Life (TV film)
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Cellmates
Do Not Disturb
Emile
Krajina střelců
Případ Mahowny
The Big Charade
2002 Insomnie
Sniper
Space Between, The
2001 Lola
Prozacový národ
The Waiting Room
Útěk z pekla (TV film)
2000 Nebezpečná přitažlivost
1999 Příběh Davida Milgaarda (TV film)
Touched
1998 2 Extra Days
Rupert's Land
Temné úmysly (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Expedice smrti (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
Zachraňte Willyho 3
1996 For a Few Lousy Dollars
Rukojmí nebo komplic?
Čmuchalové 2 (TV film)
1995 Profík
Válka mezi námi
1994 Timecop
Trust in Me
Šance na přežití (TV film)
1993 Popínavé květy (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Home Movie (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Pokřivená srdce
1990 Poslední ostrov
1989 American Boyfriends
C.B.C.'s Magic Hour: Rookies (TV film)
1987 Policejní dohled
Shelley
Stoletý tatínek
1986 I-Man (TV film)
Oheň s ohněm
1985 Cesta Natty Gannové
1984 Proměna srdce (TV film)
1983 Eureka
1978 In Praise of Older Women
1976 Dreamspeaker (TV film)
The Keeper

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Operace Mainbrace (S02E10)
Muži v černém (S02E05)
Hopkinsville (S02E04)
2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Washingtonský kolotoč (S01E10)
Únos (S01E09)
Válečné hry (S01E08)
další epizody (7)
The Murders (TV seriál)
In My Feelings (E07)
2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
Batesův motel (TV seriál)
Pouto (S05E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Lily Sunder Has Some Regrets (S12E10)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protokol 5 (S01E07)
Hall (S01E04)
Aleksander (S01E03)
další epizody (4)
Incorporated (TV seriál)
Vertical Mobility (E01)
Motiv (TV seriál)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jedna krev (S01E06)
Městečko Pines (TV seriál)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
Betrayal (S01E07)
Poručík Backstrom (TV seriál)
I Like to Watch (E11)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
Zero Hour (S04E04)
Rush Hour (S04E02)
další epizody (4)
2014 Strange Empire (TV seriál)
The Whiskey Trader (E04)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Resurrection (S02E13)
Batesův motel (TV seriál)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
Presumpce neviny (S02E07)
další epizody (8)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
Revolutions Per Minute (S03E10)
další epizody (7)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Pravda (S01E06)
Cedar Cove (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Darebák (TV seriál)
Chasing the Dragon (S01E09)
A House Is Not a Home (S01E08)
Rumpus (S01E07)
další epizody (9)
Rogue Files: Reparation (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Listen (S02E08)
další epizody (5)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E11)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Jamais je ne t'oublierai (S01E04)
A New Birth of Freedom (S01E03)
další epizody (5)
Svatyně (TV seriál)
Chimera (S04E09)
Čas (S04E01)
Temná budoucnost (S03E20)
další epizody (4)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Uprchlík (S01E10)
Flashpoint (TV seriál)
The Other Lane (S03E05)
Svatyně (TV seriál)
Dutí lidé (S03E10)
Strážce (S03E09)
Za krále a za vlast (S03E08)
další epizody (4)
2006 4400 (TV seriál)
Dnes mám promoci (S03E05)
Je pryč (2. část) (S03E04)
Nový svět (S03E01)
Smallville (TV seriál)
Milost (S05E19)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Jacob a Jesse (E02)
Za oblohou (E01)
Hvězdná brána (TV seriál)
Prometheus (S06E11)
2000 Krajní meze (TV seriál)
Soudný den (S06E01)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Return of Sinbad: Part 2 (S01E02)
Return of Sinbad: Part 1 (S01E01)
Krajní meze (TV seriál)
Zkouška ohněm (S02E09)
1995 Akta X (TV seriál)
Procházka (S03E07)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Smut and Nothin' But (S03E36)
Forbidden Fruit (S03E35)
Man with the Midas Touch (S03E34)
další epizody (26)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Jack of Diamonds (S03E10)
Mořský park (S03E09)
Neříkejte o ní nic špatného (S03E08)
další epizody (16)
1991 Noční let (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Raising Marijuana (S02E19)
Orpheus 3.3 (S02E16)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
After School Special (S02E05)
1981 The Minikins (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)

Dokumentární

2010 Window Looking In, A (TV seriál)
2005 On Screen! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky