foto

Ian Tracey

  • nar. 26.6.1964 (54 let)
    Vancouver Island, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dead Rising: Endgame
Hello Destroyer
2015 Eadweard
2013 Hell in a Handbag
Muž z oceli
2012 Ohnivý armagedon (TV film)
2011 Donovan's Echo
2008 Iron Road (TV film)
2005 Intelligence (TV film)
Tajemná posedlost
2004 Ice Men
Life, The (TV film)
Zavolej! Vzestup a pád Heidi Fleissové (TV film)
2003 Big Charade, The
Cellmates
Do Not Disturb
Emile
Krajina střelců
Případ Mahowny
2002 Insomnie
Sniper
Space Between, The
2001 Lola
Waiting Room, The
Útěk z pekla (TV film)
2000 Nebezpečná přitažlivost
1999 Příběh Davida Milgaarda (TV film)
Touched
1998 2 Extra Days
Rupert's Land
Temné úmysly (TV film)
1997 Dítě Medúzy (TV film)
Expedice smrti (TV film)
Smrtelný experiment (TV film)
Zachraňte Willyho 3
1996 For a Few Lousy Dollars
Rukojmí nebo komplic?
Čmuchalové 2 (TV film)
1995 Profík
Válka mezi námi
1994 Timecop
Trust in Me
Šance na přežití (TV film)
1993 Popínavé květy (TV film)
Zemětřesení na dálnici 880 (TV film)
1992 Home Movie (TV film)
Soudruzi v akci (TV film)
1991 Conspiracy of Silence (TV film)
Pokřivená srdce
1990 Poslední ostrov
1989 American Boyfriends
C.B.C.'s Magic Hour: Rookies (TV film)
1987 Policejní dohled
Stoletý tatínek
1986 I-Man (TV film)
Oheň s ohněm
1985 Cesta Natty Gannové
1984 Proměna srdce (TV film)
1983 Eureka
1978 In Praise of Older Women
1976 Dreamspeaker (TV film)
Keeper, The

TV seriály

2017 Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
Batesův motel (TV seriál)
The Cord (S05E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Lily Sunder Has Some Regrets (S12E10)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol 5 (S01E07)
Hall (S01E04)
Aleksander (S01E03)
další epizody (4)
Incorporated (TV seriál)
Vertical Mobility (E01)
Motiv (TV seriál)
Návrat ztracené dcery (S04E10)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jedna krev (S01E06)
Městečko Pines (TV seriál)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
Betrayal (S01E07)
Poručík Backstrom (TV seriál)
I Like to Watch (E11)
Continuum (TV seriál)
Final Hour (S04E06)
Zero Hour (S04E04)
Rush Hour (S04E02)
další epizody (4)
2014 Strange Empire (TV seriál)
The 100 (TV seriál)
Blood Must Have Blood: Part 1 (S02E15)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Resurrection (S02E13)
Batesův motel (TV seriál)
Bedna (S02E09)
Kolaps (S02E08)
Presumpce neviny (S02E07)
další epizody (8)
Continuum (TV seriál)
Last Minute (S03E13)
3 Minutes to Midnight (S03E11)
Revolutions Per Minute (S03E10)
další epizody (7)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Pod vodou (S01E09)
Chlapec a jeho pes (S01E08)
Pravda (S01E06)
Cedar Cove (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Rogue Files: Reparation (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Time (S02E13)
Second Last (S02E12)
Second Listen (S02E08)
další epizody (5)
2012 Continuum (TV seriál)
End Times (S01E10)
Lovci duchů (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E11)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Revelations (S01E07)
Jamais je ne t'oublierai (S01E04)
A New Birth of Freedom (S01E03)
další epizody (5)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Uprchlík (S01E10)
Flashpoint (TV seriál)
The Other Lane (S03E05)
2008 Svatyně (TV seriál)
2006 4400 (TV seriál)
Dnes mám promoci (S03E05)
Je pryč (2. část) (S03E04)
Nový svět (S03E01)
Smallville (TV seriál)
Milost (S05E19)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2002 Uneseni (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Prometheus (S06E11)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Procházka (S03E07)
1991 Noční let (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1988 Knightwatch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Raising Marijuana (S02E19)
Orpheus 3.3 (S02E16)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
After School Special (S02E05)
1981 The Minikins (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)

Dokumentární

2010 Window Looking In, A (TV seriál)
2005 On Screen! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace