Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

akisha 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsem jediná, kdo si vždycky myslel, že Kevin a Perry si dělají prdel z dementních puberťáckých fekalitek, a to způsobem, že je to dementní fekalitka na druhou. Spoustě lidí to přijde "děsně nechutný", fuj s tím do odpadu, ale stejně pitomý prcičky, kde Sean William žere hovno, zřejmě už tak "děsně nechutný" nebudou. No ale asi takhle, nebudu nikoho přesvědčovat, že je to dobrej film, protože není, ale stejně se radši podívám na tuhle strašnou přeprsklou kravinu, která je svou do nebe volající a zamýšlenou retardovaností celkem sympatická, než na jakoukoliv "normální" pubertální prasečinu. Být v době adolescentního rozpuku, vynesla bych ještě skvělou hudbu, leč teď už tomuto stylu neholduju. No, a pak je tam taky Rhys Ifans. PS: Kariéra Harryho Enfielda tímto překvapivě neskončila, ale roli si střihnul ještě ve slečně Marplové, a to zde: http://www.csfd.cz/film/163160-slecna-marplova-neni-koure-bez-ohynku/ Kdo by to byl řekl! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Miluju celou sérii Scary movie, miluju Blbý a blbějšího 2, miluju RRRrrrr, miluju Hele vole, kde mám káru?, miluju jiné podobné filmy, ale tady tohle mi připadalo více než ujeté. Tohle už vážně bylo trapné. Chápu, že se to nějakým puberťákům může líbit, dokonce i unás ve třídě jich bylo pár. Chtěl jsem dát alespoň dvě hvězdy, abych tomu tady nekazil hodnocení ,-)) Ale ta hudba byla IMHO otřesná !!! Nesnáším techno, tekno nebo co to vlastně bylo !?!?! Fuj. Tenhle film je už vážně pro dementy ,-).......::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Momentálně i mentálně mě tahle britská fekální výplachovka natvrdo rozbourala. Poté co mi bylo dáno mít hlavu také na chroustání podobných septikálních hovadin, soucítím s bližními kterým nebyla dopřána ani standardně dostatečná inteligence a proto se tito jelimani realizují jak umí. Obdivuji jejich zápal pro věc! Všichni jsme přece děti boží. ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Paul Bulva na plac!!!! Kozy, kozy...když chceš být nebo alespoň vědět, co je to slovo out, pak si myslím není lepší příklad než tahle komedie. Lépe řečeno nechutná komedie, ještě lépe velmi nechutná komedie a úplně nejlépe zvrhlá a nechutná komedie. Ale co, je to fakt sranda. Pravda je ale ta, že už je to nějaký ten pátek zpátky, co jsem to viděl, tak je dost možné, že by mi to nyní přišlo jako zvrhlá a nechutná tragedie...těžko říct. ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

No do hajzlu ! Ne tam vlastně ne, tam už je punk ! Tak kam ? do moře, jasně vychcat se do moře je základ. Fuj doufám že tohle nečtou rodiče ! protože některé matky sou pěkně vostrý svině ! LOL...Nejgeniálnější komedie, ani po asi 5. ? 6. skouknutí neomrzí. Tolik nálože geniality a zároveň debility vedle sebe už asi nikdo neposkládá. Viděl sem jen a jen dabovanou verzi a musím říct že ani samotný mrazík se tomuhle vrcholu českýho dubingu nevyrovná. Jak už z celkového hodnocení vyplývá, tak film není rozhodně pro každýho, preš ten pomyslný práh nechutností a demence se dokáže povznést málokdo, dalo by se říct že film je pouze pro vyvolené, v případě nepřekročení vás čeká pouze utrpení v opačném případě vás čeká skvělá komedie s náloží skvělé taneční hudby ! která si dělá prdel snad i sama ze sebe. Těch hlášek, některý už mě baví i dokonce několik let, ano je tu i pár trapností, ale co nikdo nejsme dokonalý. Tak a teď si přiznejte kdo dal odpad! jen proto že je posranej tomu dát víc, aby si náhodou normoši nemysleli že ste divný ! Proč sem dal 5* ? protože nuznáááávááám konvenční styly v hodnocení ! ! ! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)

Reklama

Reklama