Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 18 (CZ) - Film jako takový nemá cenu dlouho rozebírat, protože to je hrozná sračka :)) Už před cca 12 lety, kdy to mé oči spatřily prvně, jsem valil bulvy a říkal si "WTF is that"? Opravdu to je jeden z nejstupidnějších a nejtrapnějších filmů ve Vesmíru. ALE! Já jsem fanda disco hudby a tu hodnotím jako velmi dobrou. Takže díky soundtracku nakonec "filmu" (schválně jsem dal slovo film do uvozovek, protože to je trága) přiděluji těsných 30%. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Je to nesmyslná kravina, které bych klidně hnedka odpad dal, ale nejde to. Já se u takového filmu smát až samotného děsí mě to! Pochybuji, že by se tomu stalo i podruhé, ale z toho si nic nedělám. Už jen za pár těch úsměvů mě k vyššímu hodnocení rychle přemluví, ale o doporučení nebo snad opakovaném shlédnutí se nedá mluvit. ()

Reklama

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Paul Bulva na plac!!!! Kozy, kozy...když chceš být nebo alespoň vědět, co je to slovo out, pak si myslím není lepší příklad než tahle komedie. Lépe řečeno nechutná komedie, ještě lépe velmi nechutná komedie a úplně nejlépe zvrhlá a nechutná komedie. Ale co, je to fakt sranda. Pravda je ale ta, že už je to nějaký ten pátek zpátky, co jsem to viděl, tak je dost možné, že by mi to nyní přišlo jako zvrhlá a nechutná tragedie...těžko říct. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak jsem tomuhle mohl dát 3 hvězdy. Asi jsem tehdy nebyl při smyslech, či jsem naopak byl při smyslech až moc a nyní jsem dětské smyslnosti odrostl. Těžko nyní soudit, pozdě bycha honiti a horko těžko odzapamatovat tenhle film. Tedy on to není až příliš film, spíš směsice pokusů zaujmout diváka všelijakými bláznovinami a nechutnostmi s tím, že sem tam se nějaký ten vtípek povede. Bohužel 82 minut je na celkovou absenci nějakého pořádného útoku na bránici příliš. V dnešní, snad už neaktuální vůči tomuto filmu, době bych to snad doporučil jen těm, kteří to tehdy viděli ve svých pubertálních letech a z nostalgie se zasmát, co jsme jako mladí byli schopni vytrpět. Všem ostatním bych radil se tomuto filmu vyhnout. ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Původní komentář: V rámci zachování slušnosti to nebudu protahovat...jedna jediná hvězdička, a to za kultovní hlášku, která se ujala především u vojenských útvarů:) O nějakých sedm let později: O nějakých sedm let později byla v rámci přátelského posezení moje pozornost odvedena od toho, co za (btw jak jinak než legální;)) DVD je dalším účastníkem strkáno do mechaniky přehrávače, a tudíž jsem byl de facto donucen podívat se na Sráče - kterýžto název mě svojí povrchností a dementním parazitismem vytáčí pořád tak jako před lety. Nutno říct, že mě žádnou živou mocí nedonutíte zvednout hodnocení, protože moje výhrady proti samoúčelným ultraprasárnám a neustálým erekcím dvou totáldebilů (hraných ještě k tomu čtyřicátníkem a pětatřicátnicí), kteří se rozhodli vyrejžovat nějaký ten nuget na svého druhu parodii na teenagerské komedie - od kterých jsme se ovšem v dekádě následující po vzniku předobrazů Klubu Sráčů i jeho samého dočkali ještě příšernějších výplodů s podstatně hezčími roštěnkami ve větších i menších rolích - nemají prostor pro nějaké polevení. Z mé paměti ovšem dokonale vymizel parádní uchu lahodící trance, který mě životem provází dodnes (a u kterého vzpomínám na dobu, kdy genksta niga fajta houmí bradaz nechodili volně po ulicích, ale skrývali se tam, kde to emy a emani považují za svůj přirozený svět), a kterým je tahle humusárna neúnavně podbarvována de facto od začátku až po povinný happy-end. Taky jsem pozapomněl na to, jak si Rhys Ifans užívá svoji roli namyšleného zmrda parodujícího Paula Oakenfolda, a především na deus ex machina jménem Stephen O'Donell (Paulův řidič Baz), který tak rozsekal všechny, kdo někdy viděli luxusní komedii jménem Martha, Frank, Daniel and Laurence (najít ji můžete podle Josepha Fiennese, Rufuse Sewella nebo Monicy Potter, distribučních názvů je víc). Jakkoliv je ovšem tohle všechno hezké, naprosto to nemá šanci vyvážit ten zpr...opadený "scénář" a jeho "nutné" rekvizity, které hrne na diváky od začátku až do konce, takže jediné, o čem se dá uvažovat, je snížení hodnocení na 0%, protože po těch letech už se Klub Sráčů zdá být tak ubohý, že ho stojí za to vidět:) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Když si Kevin (Harry Enfield) a Perry (Kathy Burke) vyhrabávají do písku díru na svá přirození, tak má Perry vedle sebe položenou kameru. V dalším záběru, když se plazí do moře, kamera zmizí. (juta)

Reklama

Reklama