Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin a Perry jsou totální outsideři na poli jak sexuálním, tak i DJ'-ském. Pak se jim ale naskytne příležitost jak by se konečně mohli zbavit panictví a zároveň světu dokázat, že jsou špičkový DJ'-ové. Jejich rodiče souhlasí pouze pod jednou podmínkou a to tou, že na Ibizu kde se koná sjezd DJ'-ů a tím pádem i krásných holek, pojedou s nimi. Po příletu na Ibizu se na letišti setkávájí se slavným, ale arogantním DJ'-em Paulem Bulvou, který však dokáže dvěma klukům zajistit popularitu tím, že zremixuje jejich nahrávku a tu pustí v klubu. Brzy poté Kevin s Perrym potkávají dívky svých snů, díky kterým se snad vyřeší problém jejich stálého panictví. (Isherwood)

(více)

Recenze (979)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Ujetý humor, legendární hlášky a duo tragédů, kteří chtějí za každou cenu skórovat. Toto všechno činí z tohoto díla časem prověřenou "guilty pleasure" záležitost, kterou budete buď milovat nebo nenávidět. Nic mezitím zde zkrátka neexistuje! „Sorry, girls, no monsters. Beautiful people can pass, but monsters... no. Do you understand? Look, your faces... ugh!... offend my mirror.“ ()

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Ó můj BOŽE ! ! ! Na tohle, že dal někdo peníze. Tohle, že se někomu líbí. Na tenhle skvost jsem narazil ještě na zíkladce, a "znoviobjevil" teď. Nedá mi to, a podělím se o svůj názor. Žena ve svých čtyřiceti, hrajíc demnta žeroucího hovna? Podívejte se ne začátek méhpo komentu. Mluví za vše... První, a zatím jediný film, který mi doopravdy zvedl žaludek.TOTO JE ODPORNÁ SRAČKA! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě je to celé strašně idiotské a nechutné, ale kdybych řekl, že se mi to nelíbilo, tak bych kecal. Ono to je opravdu místy celkem zábavné a u něčeho jsem se smál i nahlas, avšak hlavně kvůli tomu, jak idiotské (samozřejmě záměrně) to bylo. Sice je tu hromada nechutných a trapných scén, ale taky je tu hromada těch vtipných a vzhledem k tomu, že to u mě nakonec zanechalo spíš pozitivní dojem než negativní, tak to vlastně špatné nebylo. Ale ten film právoplatně rozdělil diváky na dvě skupiny - jedni to milují, druzí to nenávidějí a není se čemu divit, ten styl humoru, co tady je, prostě není pro každého. Já jsem tak někde uprostřed. Dal bych jenom lepší 2*, ale ta muzika je tady tak dobrá, že to nakonec na tu slabé 3* vytáhne. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

DVD 18 (CZ) - Film jako takový nemá cenu dlouho rozebírat, protože to je hrozná sračka :)) Už před cca 12 lety, kdy to mé oči spatřily prvně, jsem valil bulvy a říkal si "WTF is that"? Opravdu to je jeden z nejstupidnějších a nejtrapnějších filmů ve Vesmíru. ALE! Já jsem fanda disco hudby a tu hodnotím jako velmi dobrou. Takže díky soundtracku nakonec "filmu" (schválně jsem dal slovo film do uvozovek, protože to je trága) přiděluji těsných 30%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Ta pátá hvězdička visí ve vzduchu, ale je to prostě tak neskutečná sračka, že nemůžu (podobně jako u New Kids Turbo - stejná demence) přitlačit. Je to ale taky neuvěřitelně vtipná věc, které se s ničím nesere a i poněkolikáté zaručeně baví. Český dabing je skvělý, to víme. Tady je geniální, protože jak Kevin tak Perry jsou tak perfektně namluvení, že je to snad lepší, než originál. Nejde mi do hlavy, co se na tom komu nelíbí. Pro mě je to dokonalá zábava. 90% ()

Galerie (32)

Zajímavosti (19)

  • Nejnavštěvovanější britská komedie roku 2000. (chaometic)
  • V úvodu filmu, kdy vejde Kevinova matka (Louisa Rix) do pokoje, zahodí Kevin (Harry Enfield) knížku, přičemž je možné zpozorovat, že zůstane opřena vedle postele. O několik záběrů později tam však není. (Armin82)

Reklama

Reklama