Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 27. ledna 2013 v US Airways Center (Phoenix, Arizona). Na kartě se sešlo pět zápasů.

1) Kickoff: Antonio Cesaro vs. The Miz (United States Championship)
2) Alberto Del Rio vs. Big Show (World Heavyweight Championship)
3) Team Hell No vs. Team Rhodes Scholars (Tag Team Championship)
4) Royal Rumble Match
5) CM Punk vs. The Rock (WWE Championship, pokud The Shield zasáhne do zápasu, Punk ztratí titul) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (7)

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Závěrečná předstíraná rubačka stojí za extrémně tekuté a prudce zapáchající hovno a pro vše co jí předcházelo a následovalo není v žádném světovém jazyce dostatek sprostých slov. Tudíž se o žádný smysluplný komentář nebudu ani pokoušet. A hádejte, kdo vyhrál? Ano, on. Honzík Cena je mi velmi sympatický, ale tohle už je nepěkně trapné. ()

drake31 

všechny recenze uživatele

HELL NO ! Royal Rumble, moja milovaná Royal Rumble čo sa to s tebou deje. Preskočím všetky bezvýznamné a nudné zápasy až k samotnému Royal Rumble. Boli sme svedkami Cenovho víťazstva, ale bolo to naozaj zaslúžené !? Johna som mal rád, a časť wrestlingového fanúšika stále má, ale toto víťazstvo som mu neprial. Dôvody ani nie sú také zložité. Ak sa pozrieme na súčasný WWE roster, nájdeme tam veľa talentovaných mladíkov ktorý podľa môjho majú čo ponúknuť, ale ak WWE stále plánuje budovať svoju budúcnosť na 10+ rokov starých hviezdach, skôr či neskôr vychádzajúcim talentom dôjde trpezlivosť, a radšej odídu inam (i keď WWE je silná značka, a ja možno len preháňam). Netvrdím tým že nech všetci mladý vyhrávajú PPV akcie, ale nech ich tam viacej začleňujú keď si to tak vezmeme v tej finálovej šestke bol "najmladším" členom Ryback ktorí sa dostal priamo do WWE za éry Nexusu 2010. Je fajn Johna vidieť že sa prebíja na vrchol ale v súčasnej rozpiske sú ľudia ktorým by som prial tú šancu viacej. A potom tu bol Main Event. Súboj o titul WWE Šampióna. Ako by povedal The Miz: "REALLY !?". CM Punk s tým jeho Best of the World ma už dlhšiu dobu vytáča, ale keď sa na to pozriem z väčšej perspektívy jeho feud s The Rockom bolo/je to čom ma ešte drží pri WWE. Táto linka je bohatá na skvelé slovné výmeny, ale keď dôjde na zápas, celá tá úžasná atmosféra sa vytráca. Sledovať ich súboj bolo fajn, ale vôbec som si ho neužil, nie preto že som vedel kto to vyhrá, ale bolo to preto lebo to postrádalo nejaký ten náboj, tú iskru ktorá by to trochu oživila. Kontroverzia na konci len spôsobila moje znechutenie a nie som si istý či si The Rock zaslúžil získať ten najcennejší titul. Punk je (v súčastnosti) síce hajzel charakter, ale v jeho rukách by som ten titul videl radšej, než v rukách niekoho kto sa nemôže venovať WWE naplno. Z tohtoročného Royal Rumble mám veľmi zmiešané pocity, a úprimne čo respektíve kto ma dokázal potešiť bol návrat Y2Ja späť z koncertnej šnúry. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

DWAYNE, zahranie komerčného divadielka "venované" skalným wrestlingovým fanúšikom, ktorý od teba čakali poriadny výkon a kvalitný zápas?! To snád´ nie. - Royal Rumble match bez komentára ... Can you smell what the Rock is cookin? Yeaah, lot of bullshits.. ()

ortoncz 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. WH Championship - horší zápas jak na Smackdownu kde Del Rio získal titul. Tag Team Championship - nic moc spor se táhně delší dobu a už nudí. Royal Rumble výborný návrat Y2J. Nějací další se ukázali ale to je asi tak vše . Poslední trojice zoufalost. WWE Championship - o malinko lepší zápas jak Cena vs Rock na WM 28 , ale stejně žádná sláva to nebyla. Většinu zápasu táhnul Punk . A konec není potřeba komentovat .40% ()

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Protentokrát nám připravili scénáristé pozoruhodnou podívanou a zajímavé souboje. Ovšem celou promyšlenou snahu o originalitu zkazí člověku výsledek zápasu Royal Rumble, při kterém jako obvykle vyhraje ten nejprovalanější nejotřepanější hrdina a tohle už vážně nikoho nezarazí. Ryback jako vítěz by byl nejspíš mnohem zajímavější pro následující utkání, ačkoliv role jakou mu připravili scénáristé pro tento rok už není zdaleka tak pozitivní jako ta loňská. Chtělo by to občas prolomit ledy a stereotypy... ()

Reklama

Reklama