Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeden kněz má podezření, že se v centru pro mládež prodávají drogy, a požádá Lucifera o pomoc. Amenadiel a Malcolm si důvěrně popovídají. (Netflix)

Recenze (10)

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sešup dolů, zatím nejslabší epizoda. Postavy se vyvíjí pomocí těch nejblbějších Hollywoodských klišé, Lucifer měkota moc nefunguje a zvraty zde byly hrozně předvídatelné. Díl se snažil hrát na city, ale byl to jen kýč. A postava Chloe je fakt strašně mimo, pokud jí nepřijde divný, že Lucifer zvládne jednou rukou zvednout toho tlusťocha. Zachraňuje to hlavní dvojka a jako oddechovka to je pořád fajn. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vývoj Lucifera a jeho osobnosti je neuvěřitelný. V kolika seriálech se postavy chovají pořad stejně po dobu několika řad? Mnoho počinů krachne na tom, že tvůrci buď nechtějí nebo neumí správně pracovat s postavou. Tady zatím máme ukázku, jak se to má správně dělat. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Devátý díl byl pro mě zatím nejslabší. Lucifer byl nechutně rozněžnělý, celkově se tady hrálo na city, a i když je téma jasné už podle názvu seriálu, tady už na mě bylo toho velebení Nejvyššího příliš. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Ztrácí to dech a začíná to být nějak ucajdané. Což je na jednu stranu škoda, protože ďábel najednou není moc ďábelský. Na druhou stranu, já cajdáky ráda a to jak hraje na klavír mi příjde mnohem zajímavější než řešení nezajímavých zločinů. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama