Lucifer - Série 3 (2017) (série)
Tvůrci:
Tom KapinosRežie:
Tara Nicole WeyrScénář:
Alex KatsnelsonKamera:
Tom CamardaHudba:
Ben DecterHrají:
Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro, Tricia Helfer, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tom Welling, Rachael Harris, Kate Beahan, Donny Boaz, Sonya Balmores, David Grant WrightVOD (1)
Když Lucifer zjistí, co je Pierce zač a v jaké situaci se nachází, nabídne mu pomoc s jednou záležitostí. Amenadiel řeší osobní problémy. (Netflix)
Tentokrát mě trochu otravovaly vztahové záležitosti, bylo jich tady příliš mnoho, ať už byly jakkoli romantické. Tak nějak se v tom všem utopil skoro všechen humor, přestože byl evidentně přítomen. Navíc obřad za mrtvého surfaře- to byla laciná hra na city, nejhorší bylo, že jsem se poprvé ve třetí sérii trochu nudil. 4*- ()
Lucifer je takovej miláček❤️ ta tapeta na počítači pobavila :DD ()
10/10 ()
Oceňuji návrat zpět k přítomnosti. Mám to tak napůl, něco mě baví víc, něco o dost méně. Především ty vztahy (ať už jde o neustále uraženou Chloe, nebo nový pár na scéně) mě moc neba. Každopádně jsem zvědavá, jak to Lucifer vymyslí s Kainem a jak se srovná s tím, že mu bude pravděpodobně lézt do zelí. ()
"You need to get a thicker skin. Stand up for yourself, because the truth is, nobody's gonna do it for you." ()