Reklama

Reklama

Orgie krevetek

(festivalový název)
  • Francie Prawns Orgy
všechny plakáty
Krátkometrážní
Francie, 2012, 1 min

Režie:

Momoko Seto

Obsahy(1)

Šílená milostná scéna s devíti krevetami. (Festival krátkých filmů Praha)

Recenze (16)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

To není ani artový, to je prostě jen pitomý jak mistr z prváku SOU. Tuhle jsem viděl podobný "art". Týpek sypal sůl na uříznutý žabí hnátky. Úplně se roztančily a týpek se málem ubil smíchy. Lepší filmy tu náhodou nejsou? Cejpku a Veselý, nějaký nový mástrpissy? ()

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by snad nemohlo bavit ani naše hodně postižené pacienty za vysokým plotem. Co ta 33 vteřin trvající zhovadilost dělá tady a proč máme předstírat, že to je film? ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdinky za dabing. Pro jedince, kterým osud utržil onu krutou ránu, že to museli vidět: takhle to dopadne, když povolná, vytřeštěná rákoska odjede na študia do Paříže. Po pár letech je z ní namyšlený prototyp kulturní bojovnice. S pocitem, že má co říci. Mylným. ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Protože nesnáším krevety, jsou ošklivý, slizký a zkurvily mi kdysi jednu večeři na Mallorce. Nesnáším, když se mi jídlo hýbe na talíři a tenhle kousek mi to jen připomněl. Takže obsazení otřesný a stopáž de facto taky, páč mně 33 vteřin prostě nestačí. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Chybělo mi tam vyvrcholení a také jsem postrádal nějakou grandiózní a neočekávanou perverzitu, ale proč ne? Na druhou stranu, proč jo, ehm, že ano. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to třikrát po sobě a musím si to jednoznačně nechat projít hlavou. Minimálně ty změny poloh všech filmových hrdinů. Tak nějak tuším že to má co dělat s tím "vystajlovaným" dabingem. Cítím možnost nějakého milostného dramatu... Ps: všimli jste si, že ten manželský pár se rozejde..? On si najde starší zralou, a ona zjistí že je lesbička. 3 hvězdy.. za nápad, dabing a provedení dramatických scén. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Strhujúci príbeh o živote mladých krevetiek, ktoré sa rozhodnú brigádovať v istom ovocnom sade aby zarobili peniaze a mohli si žiť lepšie ako doteraz. Krevetky sa však stanú obeťami podvodu a musia robiť prostitútky...... bohužiaľ príbeh zachytáva len jeden akt pri, ktorom sa zúčastnili gang bangu. A taký potenciál to malo! ()

PetrPan odpad!

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že ta pátá zleva dost přehrávala, nebyl celý tenhle i jinak nezajímavý snímek ze života mrtvých krevet uvěřitelný. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem, že to existuje - jenže to fakt existuje. Fakt nevím, co tím autorka zamýšlela a chtěla říct, tedy kromě buď fascinace krevetím sexem nebo svojí zoofilií, nicméně na tom není uměleckého nic - 33 vteřin nejlehčího možného stop motion, který má zobrazovat jakože sex několika krevet a do toho jede zvuk z nějakého porna. Nic víc, nic míň. Kupte mi krevety a tohle vám za chvilku spíchnu taky a bude ze mě velký umělec jako z Momoko Seto... Za co si to teda tím pádem zaslouží něco jiného než odpad? ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pro slečnu režisérku je to poučení, jak moc záleží na správném názvu. Kdyby to pojmenovala třeba krevetčí spartakiáda, všichni by tu řvali nadšením, jak se zvířátka pěkně hejbou do rytmu, a nikoho by v tom nenapadlo hledat nějaký sexuální podtext. Zvukový doprovod by měnit nemusela, kdo byl někdy v posilovně, dá mi za pravdu. No jo no, ale ona za to nemůže, že v Japonsku nikdy nevládli komunisti. Zajímavost: Na základě tohoto krátkého filmu vznikla i velice úspěšná televizní soutěž. ()

altaica odpad!

všechny recenze uživatele

O 33 vteřin delší, než to mělo být. Navíc pro milovníky krevetového sexu je to jednoznačně vykrádačka starší umělecky hodnotné fotografické koláže SEXY PRAWN, která dané téma rozebírá v širším měřítku včetně perverzní krevety, panenské krevety, lesbických krevet, incestních krevet a mnoha dalších forem krevetího sexu a kteréžto dílo končí právě Orgiemi krevetek. Štěstí, že autoři nezprznili i další umělecko-dokumentárně hodnotné dílo Prawn Pr0n , kde je krevetí šukačka znázorněna sice in natura, ale přesto citlivou kamerou v malebném prostředí plném barev a stínů, takže člověk tak nějak promine i to, že si to nakonec rozdávaly krevety na trojku, protože to k těmto živočichům nejspíš tak nějak patří. ()

Reklama

Reklama