Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

villon17 

všechny recenze uživatele

Nápad novy dávat každou neděli v půl desátý Hilla se Spencerem se fakt poved. Pže tak akorát vstanu, nemám co dělat, tak zapnu telku a parádně se bavim. Klucí házej jeden fórek za druhym (zvlášť když se teprv seznamovali) a pak dou v klidu dál, když se na bůhvíjak dlouhou dobu upíšou službě, který se vysmívali. Na konci sem pak veselá, pobavená a příjemně naladěná na zbytek dne. Jen tak dál. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl poprvé jednoho letního večera v roce 1995. Do dneška si pamatuju, jak jsem pak ještě nadšeně vyprávěl svýmu bratrovi, jaká to byla hrozná prdel a že může litovat, že to neviděl, aniž bych v ten okamžik tušil, že za chvilku se mi stane poměrně dost brutální úraz a já se ještě téhož večera projedu sanitkou a budou mě sešívat na chirurgii... Pak jsem ten film ještě několikrát viděl po X letech a měl jsem z toho vždycky takovej zvláštní pocit. Myslim, že na tenhle film do smrti nezapomenu. Jinak podle mě je to jeden z těch lepších filmu s dvojicí Spencer & Hill, ale já na něj mam docela nepěkný vzpomínky. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Dva výtečníci byli jedním z prvních filmů blahé paměti, které jsme měli na VHSce... takže nebudu počítat, kolikrát jsem ho viděla, protože bych lhala... A teď vidím, že je servírují v tévé (ne, kouzelnou krabici již nevlastním, takže smůla) a hned mi najede nějaká ta fajná fackovací scéna, demolování auta, prostě.. kedykoľvek :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tříská do tebe židlí. - Jo já vím. No tak kluku odpočiň si trochu." Dva výtečníky prchající z řad policie mám rád a považuju je za legendární. Už ani nevím, co je přitom legendárnější - jestli likvidace vozovýho parku gangsterů, rvačka hluchýho a mrzáka s gangem, odvoz Susy Lee na "druhou stranu" města, zatčení prokurátora se zástupcem guvernéra nebo fotbalovej zápas s falešnými indiány. Já se vždy těším na cokoli z toho a kdyby Velký drak a Tygří mládě neposlouchali tak často moudra ctěných čínských dědečku, tak by to mělo i přijatelnou stopáž. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se McCarthy" "Ja ne!" "To mas hezky jmeno, takovy kratky" :) Klasicke komedie moc rad nemam, vzdycky mi to pripadalo jako zanr pro blbce :) A nikdy jsem nemel v oblibe filmy s Budem Spencerem a Terence Hillem, protoze mi vzdy prisly postavene jen na radoby legracnich "hospodskych" bitkach, ktere doprovazi ruchari umelymi zvukovymi efekty facek, padu apod. A i tady takove bitky jsou, ale kupodivu jsem vydrzel koukat na cely film a byl prijemne prekvapen, ze mezi temi inscenovanymi rvackami je fura vtipnych hlasek a kamenaku. A to nemusi byt ani vysloveny, staci gesta nebo naznaky. I samotna zapletka je spravne ujeta...dva krupani a lumpove z Miami se hrou osudu nejen stanou policisty, ale dokonce jim to skvele jde, i kdyz nepouzivaji zrovna ortodoxni metody :) Fakt jsem se bavil, nebylo to vubec trapne a prijde mi ze slavna Policejni akademie odtud i leccos prevzala... ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • V USA se film dočkal premiéry až na přelomu let 1979/1980 a byl zkrácen asi o 17 minut. (Jorge87)
  • Téměř celý film je natočen v Miami, výjimkou je scéna v bowlingové herně, která byla natáčena v Itálii. (NiaWolf)

Reklama

Reklama