Reklama

Reklama

VOD (1)

Lucky Luke (Terence Hill), najrýchlejší pištolník Divokého západu. Iba on by dokázal dôkladne vyčistiť Daisy Town od všetkých zloduchov, ktoré v ňom doslova kazia vzduch. Teraz však mestu chýba vzrušenie. Aspoň to si myslia jeho obyvatelia. Z nevďaku sa rozhorčený Lucky Luke rozhodne ukončiť šerifstvo. Môže ho hoci aj kôň prehovárať, neostane tu už ani minútu navyše. Lenže sotva stihne opustiť mesto, už sa k mestu blížia iní. Starí známi bratia Daltonovci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

brasek 

všechny recenze uživatele

V kine keď sa rehoce dvesto ľudí tak sa cítite smiešne aj vy, ale doma v obývačke to nemá už také grády. ()

Ondr4H 

všechny recenze uživatele

Milý Western, před který se nemusíte bát posadit děti. Terence Hill hraje roli klaďase Luckyho Lucka velice dobře a bílý ohoz a šerifská hvězda mu velice sluší.Kůň Skokan mi v některých ohledech připomněl svými kousky nesmrtelného policejního psa Rexe.Ovšem co mě dostalo je scéna kdy bratři Daltonové předpovídají budoucnost se záběry z filmu Koyaanisqatsi a broukají k tomu píseň.To je dle mého názoru skvělá parodická scéna.Dal bych tomu 4 hvězdy, ale místy bohužel tento snímek nudil a seriál s stejnými postavami hodnotím daleko lépe. ()

Fujin 

všechny recenze uživatele

Westernové městečko Sedmikráskov je třeba vyčistit od bezpráví. Bohužel nudněji už to snad ani udělat nešlo. ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Terence Hill střílí rychleji než jeho stín jako Lucky Luke. Úvodní intro se nese v pohodovém a zabavném stylu, ale samotný film je místy pořádná nuda. Terence Hill není dobrý režisér a film je hodně průměrný, zápletka jednoduchá a nebejt tam mluvící kůň Jolly Jumper, tak je mé hodnocení ještě nižší. - 50%. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná hraná verze animovaných příběhů. Ty jsou sice lepší, ale Terence Hill je opravdu dobrý a pár zajímavých vtípků a hlášek, pronesených koněm, diváky zaručeně pobaví. ()

Reklama

Reklama