Reklama

Reklama

Jednoho dne jeho manažer (Christopher Plummer) odkryje 40 let starý nedoručený dopis, který Dannymu napsal John Lennon. Píše v něm: ,,Zůstaň věrný sám sobě. Zůstaň věrný své hudbě." Chce mu tak podat pomocnou ruku v zorientování se v širých vodách slávy a úspěchu, v tom, co sám prožil. Na základě dopisu se Danny rozhodne zabrzdit a chytá druhou mízu. Dá se na cestu k znovuobjevení své rodiny a hledání pravé lásky. Film byl inspirován skutečnou událostí, John Lennon takový dopis opravdu napsal. (Indigo Film)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (171)

emma53 

všechny recenze uživatele

Za všechno může přece John Lennon a už se v tom Danny vezeš. To mně bylo jasné hned, jak jsi dostal od něj dopis. To byla nádherná ALPacinova jízda a já před ním stále smekám. Například jeho vystoupení v baru bylo senzační, přitom dojemné a zabrnkalo na mojí emotivní strunu. Ano, bylo tam pár hrstiček patosu a klišé, ale můj pohled na tenhle příběh, který se mně silně dotknul i z jiných důvodů, to nijak neovlivnilo. "V mojí mysli je jaro, ale opadávají podzimní listy. Jak okolo kráčím, všechny je posbírám........slepě kráčím po cestě a hledám jasný cíl. Nedívej se zpět a nedívej se dolů..." ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoiler: Začínám mít silné podezření, že snad mají hollywoodská studia nějakou skrytou dohodu s onkologickými centry v rámci prevence a proto tu rakovinu cpou do každého druhého filmu. Docela jsem si užívala Al Pacina a stejně tak skvělé Annette Bening, ale jak se začalo v druhé půlce hrát na tu sentimentální strunu a přibývalo stále více klišé, tak jsem věděla, že to půjde celé do kopru. Bohužel. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Film mě hodně mile překvapil. První polovina filmu byla zábavná, občas jsem se zasmála Alovým vtípkům, pak byl příběh dojemný a trošku napínavý, jelikož jsem očekávala, jak to nakonec dopadne se stmelováním rodiny. Konec mě trošku zklamal, i když si ho můžu domyslet, ale byla jsem zklamaná, co se týká vztahu Al Pacino a Annette Bening, že to skončilo, tak jak to skončilo. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že nechýbalo veľa, aby som si tento film absolútne nezamiloval. Al Pacino je späť vo forme v role, ktorá mu skutočne prospela a absolútne sa s ňou dokázal stotožniť. Plus jeho zmysel pre humor a charizma jeho postavy tomu dodávajú absolútne fantastickú chuť, kde človek chce len sledovať ďalej. Rovnako aj jeho manažér Frank je vynikajúci v podaní Chrstophera Plummera, no rovnako aj klavírna hudba použitá vo filme stojí za to. Všetko pôsobí prvú hodinu uveriteľne, no potom prichádza zase americké klišé v podaní konfliktu, kde potrebujeme nejakú drámu. A vieme ako to celé zase dopadne. A to je škoda, lebo za celý ten čas som si maximálne užíval. Ale zvyšok filmu a postáv je tak uveriteľný, tak chytľavý a tak skvelý, že si 5* zaslúži. Možno by som chcel ešte trošku viac Dannyho skladieb a tvorivosti, ale to už sú detaily. Jeden z najlepších filmov, čo som tento rok videl. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $5,637,066Tržby Celosvetovo $7,500,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Komédia výdatne bavila po celý čas svojou uvoľnenosťou a primiešaná štipka rodinnej drámy tam krásne sadla. Príbeh bol veľmi dobre vyvážení a prechod medzi vážnymi a zábavnými scénami bol priam excelentní. Treba uznať, že raz za čas vznikne aj v americkej produkcii niečo čo nie je len zbytočne oplzlé, nevkusné ako to býva v poslednej dobe u komédii ale ako v tomto prípade má to príbehom čosi do seba a každá scénka má nejaký ten význam pre chod príbehu, príjemná oddychovka. /videl v kine: 90%/(filmový festival Art Film Fest 2015) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (10)

  • Koncert Dannyho Collinse (Al Pacino) na začátku filmu se natáčel v Los Angeles na koncertě skupiny Chicago. (Pegaz83)

Reklama

Reklama