Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

2. nejslabší z celé série, ale pro mě existuje 5 faktorů, které dokážou pozvednout film o jednu hvězdu- skvělá hudba, dojetí skoro až k slzám, sranda, která mě dostane do kolen, hrůza,že běhá mráz po zádech a ninjovská tématika (něco holt ve mně z dětství zůstat muselo :)), a tento film splnuje to poslední. Funguje to hlavně jako komedie, absurdní komedie ikdyž bitek je tam taky docela dost. ...Ale když se malý kluk naučí skoro přes noc nindžitsu tak, že se to celá armáda jejich protivníků ninjů nenaučila za celý život, to je fakt moc. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

To je fakt peklo. Ale svým způsobem zábavné. Ninjové jsou tu rozdělení barevně podle levelů - modří, zelení, černí atd. a největší bouchači jsou bílí. Je tu spousta úžasných keců ("Až z Tebe bude ninja, pochopíš!"). Taky spousta úplně ukázkově debilních soubojů. A záchrana štěňátka. Je to takový televizní ekvivalent her Shadow fighter nebo Dragon ninja, přičemž film se s hrami vykrádá vzájemně. A scéna, kde zachránce blondýny honí dav ninjů všech barev, tvarů a velikostí je prostě k popukání. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Modrí ninjovia. Fialoví ninjovia. Bieli ninjova. Čierni ninjovia. Ale áno príde aj červený ninja. Hlúpučký film s neskutočnými zápltekami na vyvolanie súbojov. Naivné ale pri tom aj trochu roztomilé. Snaha o humor sa počíta, bitiek je naozaj dosť, záporáci sú ako zo škatuľky a Bradely je málokde taký sympaťák ako tu. Oproti takému AMERICKÉMU SAMURAJOVI skvelá zábava. "Ako to urobil?""To sa dozvieš, keď sa staneš ninjom." Len pre notorických fanúšikov starých čias... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial-art béčko s Davidem Bradleyem, který tu kosí trénované bojovníky jednou ranou. Je to přehnané, ale mě se to tak líbí už z doby, kdy tyto filmy frčely.Opět je to pohádka, která dnes již nikoho nového nepřitáhne a hodnotím jí z nostalgického hlediska. Prostě ten film mám rád a dávám mu 86% :) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro desetileté kluky, která v tomto věku může vzbuzovat dojem, že se jedná o nejlepší film. V dospělosti už jej ovšem nemůžete vůbec brát vážně. Osamělý ninja společně s dvanáctiletým klukem samozřejmě jde do boje proti elitní jednotce ninjů, komandu se samopalama a samozřejmě vyhrají. Logiku sice film moc nemá, ale spád ano a díky tomu jej řadím v celé sérii Amerických ninjů na druhé místo, hned po jedničce, která byla nejlepší. [1688. hodnocení, 66. komentář, 25%, 232. nejhorší film] ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Po filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) se David Bradley vrací do filmu jako jiná postava. Ve filmech Americký ninja 3 (1989) a Americký ninja 4 (1990) hrál postavu Seana Davidsona, zatímco v tomto snímku ztvárnil postavu Joea Kastla. (mzss1)
  • Tadaši Jamašita na začátku vystupuje jako lektor bojových umění. V prvním díle ztvárnil roli záporáka s přezdívkou Černá hvězda. Zároveň některé souboje ninjů byly v tomto pokračování pod jeho taktovkou. (Arnyfe)
  • Rovnako ako v Karate Kidovi, aj tu sa Pat Morita (Master Tetsu) stará o bonsaje. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama