Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (126)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Francúzi ešte stále dokážu natočiť výborné komédie, občas zabodujú aj kvalitnou drámou, ale akčné filmy im nejdú. Skúsil som to tento krát so snímkom "Osie hniezdo" a zasa to nestálo za nič. Nudil som sa po celý čas. Pôsobilo to amatérsky a lacne. Keby to tvorcovia pojali viac s humorom, asi by to tomu hodne pomohlo. Takto sa to tvári vážne ako strhujúca, akčná pecka, ale v skutočnosti to je len podpriemerná, béčková zlátanina. ** ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Po příliš dlouhé a notně nepřehledné expozici (cca prvních 40 minut) se dvě skupinky sejdou ve skladištní hale a rozjede se celkem slušná střílečka. Další hodina filmu už je výrazně zajímavější a režisér se obstojně snaží, aby si fanoušci filmové akce přišli na své. Škoda toho začátku a pitomého scénáře. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film jako umělý hvozdík - je mrtvý a nevoní. 1) Milovníkům prázdné akce nabízí film 105 minut solidní nudy při sledování nesmyslného scénáře, nevýrazných hereckých výkonů a smutně směšné snahy napodobit hollywoodštinu v tom nejlepším, co umí - správné kombinaci akce a backgroundu s lehkým vtipným nadhledem. 2) Francouzskou kinematografii mám velmi rád...s výjimkou snímků jako je tento. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dost nudná záležitost, která se od Francouzů svým způsobem dala čekat. Když se někdo tváří jako tvrdák, prohlašuje jakou vypalovačku natočil a není to nikdo z Hollywoodu, vždycky to bývá kachna. Vosí hnízdo je jen důkazem, že dnes už staré postupy a nápady nedostačující a jsou válcovány novinkami, počítačovou grafikou a ujetostmi. Dřív stačilo někoho přepadnout, pak vymyslet kam se schovají a hlídat a měli jste z toho super akční film, dneska už je to ohrané a nudné. Nevýrazní herci filmu ještě více podtrhávají nohy a je jen škoda, že francouzi do této záležitosti nedali více vášně a bojovnosti. Vzdali válku ještě než začala. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Bezduchá střílečka, ve které se nám režisér nejdřív snaží vykreslit postavy, aby měly hloubku, ale jsou ridší než já po chlastačce. Až se dozvíme, kdo je kdo a proč je proč, jde jen o to, postřílet co nejvíc arabů (a to nemyslím koně). Samozřejmostí je stupidita záporáků, kteří vbíhají do střel a na množství padlých nehledí. Naopak klaďasové nejsou nikdy trefeni, jenom ti, které jste si vytipovali za oběti už na začátku. A jak byl trapný začátek, blíží se i trapný konec. A ten se blíží hrozně pomalu - pomaleji než vozejčkář při výstupu na K2. Říkal jsem si, jestli to vůbec vydržím do konec a kupodivu jo. Ale je to ztráta času. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován snímkem Přepadní 13. oksku (1976). Na film odkazují především scény, kdy po sobě útočníci "uklidí", aby to zvenčí vypadalo, že se nic neděje, nebo scéna, ve které se jedna z postav snaží uniknout kanálem. (Lorge)

Reklama

Reklama