Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře uchopený koncept, na čemž se nejspíš podepsala mj. režijní přítomnost Jakuba Sommera (viz jeho krátkometrážní počiny). Kvalita jednotlivých „vylomenin“ se odvíjí jednak od propracovanosti jednotlivých pokynů a jejich chytrého vrstvení, ale i dobře vymyšlená „vylomenina“ stojí a padá s improvizačním výkonem vybraného aktéra. Dvojice sympaticky vysmátých a škodolibých moderátorů má naštěstí zpravidla šťastnou ruku. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat: Ztrapním svého partnera a ze sebe udělám debila.Vidím, že představa Čechů o tom, jak má vypadat vtipná skrytá kamera se od revoluce příliš nezměnila. Tehdy se v Ptákovinách kradly peníze, nebo se lidem v restauraci strkaly prsty do jídla. Tady se pro změnu plácají servírky po zadku a podobné zhovadilosti. Fakt bych chtěl vidět, co by dělal štáb, když by někdo z hostů přiskočil k účinkujícím a dal jim po tlamě dřív, než by stihli říct: to je skrytá kamera. Je tak těžké vymyslet neškodné, neurážející "pranky", jako třeba ta policistka, která s vámi něco sepisuje a začnou se jí nafukovat prsa? ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

To je neskutočnééé akých trápností sú ľudia schopný podstúpiť za pár mizerných šuštiacich bankoviek.Robiť zo seba debila v reštaurácii plnej ľudí,a hlavne pred vašou obeťou na druhej strane stola,ktorá ani len netuší o čo tu vlastne ide,je číry exhibicionizmus.A popritom ho dosť detailne sníma skrytá kamera,aby sa následne potom neskôr mohlo na jeho reakcii pobaviť celé česko a slovensko. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak zpočátku mi seriál přišel velmi vtipný, později méně vtipný a dnes už se téměř nezasměju. Jedna věc se však od začátku nezměnila. Nějak nemohu přijít na chuť Tomovi Měcháčkovi. Tedy to jsem napsal hodně mírně. Neskutečně mě sere. Nicméně, je třeba si nalít čistého vína. Tento pořad jistě patří na vrcholek současné české zábavy a vedle ostatních sraček se pěkně vyjímá. Zatím zde zanechám 3*, ale pokud další díly ovládne stereotyp, tak kdoví jestli nepůjdu s hodnocením o hodně níž. ()

Felisr odpad!

všechny recenze uživatele

Pořád nevycházím z údivu nad tím, že za pár stovek lidé bez problémů zahodí svou sebeúctu nebo se propůjčí k absurdním trapárnám. Dívat se na crazy komedii je jedna věc, člověk si uvědomuje, že jde o fikci, ale účastnit se její podřadnější verze live v reálu, kdy navíc nevíte do čeho jdete, tak to opravdu ne... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama