Reklama

Reklama

Čarodějnice ze Zugarramurdi

  • Česko Čarodějnice (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jedna z nejbláznivějších komedií, jaké si dokážete představit. Spojuje v sobě typický španělský humor, morbiditu, satiru na klišé o španělském machismu i ironický náhled na separatistické tendence některých oblastí. Děj se točí kolem peripetií skupiny přátel, kteří se rozhodnou pro poněkud neobvyklé přepadení. José je rozvedený a stará se ve střídavé péči o syna Sergia. Den loupeže připadá právě na jejich společný den. Tony pracoval jako PR pro diskotéku s poněkud podezřelým názvem Sperma, ale nyní je už nezaměstnaný. Taxikář Manuel trpí řadou neuróz a obdivuje slavného novináře Ikera Jiméneze. Po loupeži se rozhodnou utéct do Francie, aby Sergio mohl navštívit Disneyland. Nicméně jeho matka tento výlet považuje za únos a ani policie nezůstane nečinná. Zloději se ale shodou okolností musí zastavit v navarrské vesnici Zugarramurdi, kde byla v 16. století odhalena údajná komunita 40 čarodějnic. A řada z nich v očekávání příchodu matky všech čarodějnic provozuje černou magii až do současnosti... (La Película)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (95)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, „Čarodějnice ze Zugarramurdi“ nefunguje ani moc jako horor, spíše se jedná o formu moderního akčního hororu, kdy nejde o samotné děsivé scény, ale zejména o to, jaký drive snímek má, ž se v něm pořád něco děje a jsou zde příšery anebo něco zlého. Film „Čarodějnice ze Zugarramurdi“ se tak stává moderní komediální pohádkou, kde čarodějnice je pořád tou zlou – většinou – a navíc umí lítat, dost často i bez koštěte. Dobré, ale své mouchy snímek má. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Šílená jízda od začátku do konce a k tomu dobrý humor a slušný hlášky třeba "Ještě že babička je blázen nebude si nic pamatovat" "Holka v tým věku by měla brát drogy". Zloději to byli skvělý ,ale moc jim to nešlo. Scéna na tureckým záchodu skvělá. Konec je sice trochu přehnaný, ale nechá se to a jako celek to bylo velice povedený. Já se skvěle bavil, Španělé to umí rozjet. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"V baru po stropě se courá, na trumpetu hraje... Kdo je to, snad coura? A z jakého kraje?" Ba ne, žádná coura, je to pták Iglesia, (pro mě zatím) třikrát jinak, pokaždé divnější než ptakopysk a zábavnější než návštěva cirkusu plus obludária. Dobré vědět. Exmanželky (to nechceš, sám mám dvě :-)) jsou zvláštní živočišný druh. Třída: savci peněz, Řád: štěkny, Čeleď: čarodějnicovité. Zdroj informací - Učebnice zoologie pro samce středního věku. Další užitečné info pro rozvedené muže hledejte na nástěnce Obecního úřadu ve vesnici Zugarramurdi, popř. v brožurce pro náhodné turisty, například bankovní lupiče (doslova boží, viz Ježíš s brokovnicí). Brožury jsou k dispozici v místním Museo de las Brujas. Božská byla též pramáti všech bosorek, velmi kyprá VWV, neboli Věstonická Witch Venuše. Vzpomínka na ni (to taky nechceš) je jako studená sprcha na libido, tenhle večer už nic, ani s viagrou. Moje třetí manželka může potvrdit :-D. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dvojník Charlieho Daye a mladej pán Lister zjišťují, kde udělali soudruzi ze španělské inkvizice chybu.. Výstřední směs obrazotvornosti a estúpido momentů, při které moc není kde se smát, ani bát a celé to působí, jako by se potkala Soukupova Svatba upíru s Addamsovou rodinou a prošla trávícím traktem té ceckaté gargantua matky. Jako turistické lákadlo na navarrskou vesničku a přilehlé jeskyně s okultní historií to však poslouží dobře. Nebo si můžete představovat, jak berete Carolinu Bang na Petrovy kameny.. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První třetina hodně pobaví (Spongebob s UZI samopalem vede, ale i celá loupež je skvěle natočená), druhá nabídne spoustu čarodějek s receptem na dětskou pečínku, a ta třetí se, bohužel, zvrhne v přeplácanou digitální taškařici. A to je ohromná škoda, protože taková zastávka lupičů v podezřelé hospodě má svoje atmosférické kouzlo, i když brzy vyprchá. Další prohřešek vidím v blonďaté čarodějce, co sice ráda provokuje, ale kozy neukáže. Možná příště a v jiném žánru. (60%) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (1)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama